Björk και Muse συνεχίζουν τις streaming συναυλίες

Φαίνεται ότι αργεί η επιστροφή της κανονικότητας στα live

BREAKING
 

Φαίνεται ότι αργεί η επιστροφή της κανονικότητας στα live

Δύο μεγάλα ονόματα της μουσικής, η Björk και οι Muse συνεχίζουν την τακτική των live streaming, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού ακόμα κάνει τους καλλιτέχνες διστακτικούς ως προς το να προχωρήσουν σε κανονική περιοδεία.

Όσον αφορά στη Björk, η Ισλανδή καλλιτέχνης ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για τις ορχηστρικές της συναυλίες οι οποίες καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας. Στη σειρά Orkestral η μουσικός δίνει συναυλίες με διάφορους συνεργάτες συμπεριλαμβανομένων και μελών της Ισλανδικής Συμφωνικής Ορχήστρας.

Οι συναυλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Harpa Hall του Ρέκιαβικ θα έχουν κοινό αλλά θα γίνει και live streaming για τους θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο.

Εισιτήρια για τα live streaming ΕΔΩ

Όσον αφορά στους Muse, το συγκρότημα ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη νέα συναυλιακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που ονομάζεται «Muse: Enter The Simulation». Το θέαμα το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την πλατφόρμα Stageverse, θα επιτρέπει στους θαυμαστές να ζήσουν μια διαδραστική εμπειρία σταδίου βασισμένη στο show που είχε δώσει το συγκρότημα στη Μαδρίτη το 2019.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο εικονικό Stageverse Stadium της εταιρείας και θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Photo: Björk Facebook

BREAKING MUSIC