Εκπληξη: οι Fugees ανακοίνωσαν Reunion Tour

Ξαναφτιάχνονται μετά από 15 χρόνια.

BREAKING
 

Ξαναφτιάχνονται μετά από 15 χρόνια.

Και ανακοίνωσαν περιοδεία με αφορμή τα 25 χρόνια που συμπληρώνονται από την κυκλοφορία του «The Score». ΟΙ τρεις τους, Lauryn Hill, Wyclef Jean και Pras Michel ανακοίνωσαν ήδη 12 σταθμούς του world tour τους που περιλαμβάνει διάφορες πολιτείες της Αμερικής, το Λονδίνο, το Παρίσι αλλά και, στο τέλος, τη Γκάνα και τη Νιγηρία. Αύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έχουν κι ένα pop-up σόου έκπληξη, σε άγνωστη τοποθεσία της Νέας Υόρκης.

Οι Fugees διαλύθηκαν εν μέσω ισχυρών διαφωνιών. «Μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να δούμε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τον Τζορτζ Μπους στα Starbucks να πίνουν ένα latte συζητώντας για εξωτερική πολιτική παρά να συνεργαστούμε ξανά με την Lauryn Hill», είχε πει τότε ο Pras Michel.

Ολα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν: «Οι Fugees έχουν μια πολύπλοκη μεν αλλά επιβλητική ιστορία» λέει τώρα η Lauryn Hill. «Αποφάσισα να τιμήσω αυτό το σπουδαίο έργο, την επέτειο και τους θαυμαστές που εκτιμούσαν τη μουσική μας. Ετσι, ειρηνικά πλέον, θα ερμηνεύσουμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε και θα δώσουμε κι ένα παράδειγμα συμφιλίωσης στον κόσμο».

BREAKING MUSIC