Export Music

Classic Rock 5 στο Ηρώδειο

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

25/09/2021


__ Χώρος

Ηρώδειο

 Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη


__ Εισιτήρια

Από 25 έως 82 ευρώ

 

Οι μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Για πέμπτη χρονιά η καρδιά της rock μουσικής χτυπά με κλασσικούς ήχους στο Ηρώδειο από rock stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Οι μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες των DEEP PURPLE, RAINBOW,QUEEN, SCORPIONS κ.ά. ....

Με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Μουσική Διεύθυνση Αναστάσιος Συμεωνίδης

Και τις αυθεντικές φωνές των SPECIAL GUESTS :

JOE LYNN TURNER ex Singer Deep Purple - Rainbow

DAVE BICKLER ex Singer Survivor

- Smoke on the water - Eye Of The Tiger - I Surrender - Highway Star - Wind of change - Burning Heart - Spotlight kid - και άλλες διάσημες ροκ επιτυχίες.

Για τέσσερις συνεχείς χρονιές οι συναυλίες του Classic Rock γίνονται sold out! Πάνω από 26.000 άτομα μέχρι τώρα είδαν το ροκ... αλλιώς. Το ραντεβού καθιερώθηκε. Το Classic Rock 5 επιστρέφει στο Ηρώδειο με δυνατούς guest πρεσβευτές του αυθεντικού Rock ήχου, μια δυνατή ορχήστρα και τις πιο μεγάλες ροκ επιτυχίες, σε ένα εντελώς νέο εκρηκτικό playlist.

Ο τραγουδιστής γίγαντας JOE LYNN TURNER, που χάρισε την φωνή του στα συγκροτήματα θρύλους των Rainbow και Deep Purple, θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς στην ιστορία της ροκ όπως Spotlight kid και I Surrender μέχρι Smoke on the water και Highway Star.

O DAVE BICKLER, η αυθεντική αξεπέραστη φωνή του Eye Of The Tiger, το τραγούδι που βραβεύτηκε με Grammy Award for 'Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal'.  Εκτός από την μεγάλη αυτή επιτυχία θα ερμηνεύσει και άλλα τραγούδια  των Survivor όπως το Burning Heart, Feels Like Love, I Can't Hold Back, αλλά και από την σόλο καριέρα του.

Και η εμπειρία συνεχίζεται, με SCORPIONS, VAN MORRISON, QUEEN κ.α. να παρουσιάζονται από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα.

Ώρα: 21:00

Εισιτήρια ΕΔΩ

EXPORT MUSIC