Αλλαγές σε συναυλίες της United We Fly στη Θεσσαλονίκη

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία από τον COVID-19

BREAKING
 

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία από τον COVID-19

Στην αναβολή της συναυλίας της Danai Nielsen και της Sophie Lies που ήταν προγραμματισμένη για απόψε προχωρά η United We Fly λόγω των νέων έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν για την Θεσσαλονίκη. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ

(λόγω των έκτακτων μέτρων ασφαλείας για την προστασία από τον COVID-19)

Παιδί Τραύμα

Σάββατο 2 Οκτωβρίου, Aνοιχτό Θέατρο Συκεών "Μάνος Κατράκης"

Tο Παιδί Τραύμα ανεβαίνει στην σκηνή μία μέρα μετά, με full band σχήμα και όχημα τους δύο του δίσκους "Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις" και "Θα Καταστρέψω τον Κόσμο", τραγουδώντας για όλα όσα έχει ζήσει!

Εισιτήρια: viva.gr

Παύλος Παυλιδης

Κυριακή 3 Οκτωβρίου, Θέατρο Συκεών

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και κλείνει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ ανεβαίνει στη σκηνή με νέα ομάδα για ένα δυναμικό live, με περισσότερο ηλεκτρισμό και ροκ αναφορές. Παλιότερα αλλά και νέα τραγούδια του Παύλου σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του! Μια συναυλία που περιμέναμε καιρό!

Εισιτήρια viva.gr

Whereswilder

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, Block 33 Garden

Στις 8 Oκτωβρίου οι Whereswilder – η τετραμελής μπάντα από την Αθήνα - με νεοψυχεδελικούς ήχους, νέα τραγούδια από το τρίτο αλμπουμ τους και αγαπημένα παλαιότερα κομμάτια.

Εισιτήρια viva.gr

Νεφέλη Φασούλη

Σάββατο 9 Οκτωβρίου, Block 33 Garden

 Στις 9 Οκτωβρίου η χαρισματική νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη σε μία συναυλία - γιορτή του "Κόσμου της", του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ με την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά.

Εισιτήρια viva.gr

Λάμδα

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, Block 33 Garden

Στις 10 Οκτωβρίου oι εκ Πειραιώς ορμώμενοι Λάμδα με τα τραγούδια των δύο δίσκων τους μας βάζουν στον υπέροχo και μελαγχολικό κόσμο τους μέσα από τους εξαιρετικούς στίχους και τις μουσικές τους.

Εισιτήρια viva.gr

 

 

BREAKING MUSIC