DJs Θεσσαλονίκης: «Να ανοίξει άμεσα η μουσική στην εστίαση»

Συμβολική διαμαρτυρία το βράδυ του Σαββάτου έξω από το θέατρο Γης, όπου πραγματοποιούσε συναυλία ο Γιάννης Πάριος

BREAKING
 

Συμβολική διαμαρτυρία το βράδυ του Σαββάτου έξω από το θέατρο Γης, όπου πραγματοποιούσε συναυλία ο Γιάννης Πάριος

 

Την άμεση άρση της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση, ζητούν οι DJ's στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι χθες βράδυ πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το θέατρο Γης και ενώ ήταν σε εξέλιξη συναυλία του Γιάννη Πάριου.

Όπως σημειώνουν «στα μαγαζιά απαγορεύεται η μουσική, ενώ επιτρέπονται οι συναυλίες. Δεν ζητάμε να σταματήσουν οι συναυλίες αλλά να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση». Όπως τόνισαν ήθελαν να δείξουν την πλήρη αντίφαση των μέτρων της κυβέρνησης: «Από την μία να κλείνουν την μουσική στην εστίαση (σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον) και από την άλλη να πραγματοποιούνται συναυλίες κανονικά με εμβολιασμένους και μη, πλάι πλάι να τραγουδούν.

Είμαστε το εύκολο θύμα στις αποφάσεις της επιτροπής και της κυβέρνησης. Όμως δεν θα σιωπήσουμε άλλο. Αυτή είναι η δουλειά που συντηρούμε τις οικογένειες μας και υπάρχει πλέον πρόβλημα επιβίωσης. Απαιτούμε την άρση της απαγόρευσης της μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αλλιώς, να γίνει καταβολή αποζημίωσης για όσο διάστημα μείνουμε εκτός εργασίας», σημειώνουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους».

BREAKING MUSIC