Η Billie Eilish headliner στο Glastonbury του 2022

Γίνεται έτσι η νεότερη headliner solo καλλιτέχνης στην ιστορία του φεστιβάλ

BREAKING
 

Γίνεται έτσι η νεότερη headliner solo καλλιτέχνης στην ιστορία του φεστιβάλ

Η Billie Eilish θα είναι η headliner καλλιτέχνης στο φεστιβάλ του Glastonbury το 2022 και έτσι θα γίνει η νεότερη solo καλλιτέχνιδα που γίνεται headliner στο ιστορικό φεστιβάλ.

Η είδηση της συμμετοχής της έγινε γνωστή τόσο μέσα από τα social media της ίδιας όσο και του φεστιβάλ.

Στο πιο ροκ φεστιβάλ headliner μία ποπ τραγουδίστρια. Η μουσική αλλάζει, ο κόσμος αλλάζει. Και το ροκ δεν αισθάνεται πολύ καλά, καιρό τώρα.

Εν τω μεταξύ, το περασμένο Σάββατο σε ζωντανή εμφάνισή της στο Όστιν του Τέξας, η Billie Eilish εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης της Πολιτείας η οποία πρόσφατα πέρασε έναν εξαιρετικά αυστηρό νόμο που ουσιαστικά απαγορεύει τις αμβλώσεις.

Σε ένα επί σκηνής ξέσπασμά της, η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων: «Όταν έκαναν αυτό το σκ@@@το νόμο, σχεδόν δεν ήθελα να κάνω τη συναυλία γιατί ήθελα να τιμωρήσω αυτόν τον γ@@@νο τόπο που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά μετά θυμήθηκα ότι εσείς είστε τα θύματα και σας αξίζουν τα πάντα στον κόσμο».

 

Έκλεισε δε το οργισμένο σχόλιό της με τη γνωστή χειρονομία με το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο και τη φράση: «Δικό μου το σώμα, δική μου η γ@@@νη επιλογή».

photo credit: Flickr

 

 

BREAKING MUSIC