Νέο video clip για τους Loose Ties

Έχει τίτλο «Gone» και περιλαμβάνεται στο δίσκο τους «Retrospect»

BREAKING
 

Έχει τίτλο «Gone» και περιλαμβάνεται στο δίσκο τους «Retrospect»

Οι Loose Ties είναι μια αγγλόφωνη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2017. Γράφουν τη δική τους μουσική και κινούνται κυρίως γύρω από funk, alternative ήχους παίρνοντας όμως στοιχεία από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη, πάντα με βασικό άξονα το groove.

Το συγκρότημα επιλέγει το όνομα Retrospect για το δίσκο του «για τη διάχυτη αίσθηση ενδοσκόπησης και νοσταλγίας που είναι κοινή στα τραγούδια αυτού του δίσκου παρά τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχουν ηχητικά. Πιστεύουμε ότι παρά την ποικιλομορφία που υπάρχει στον δίσκο καταφέρνουμε να διατηρούμε μια μουσική συνοχή και κυρίως να λέμε μια ενιαία ιστορία».

Το “Gone” είναι το lead single του δίσκου, Retrospect, που κυκλοφόρησε μέσα στο 2021 και το πρώτο video clip της μπάντας. Είναι ένα τραγούδι που λέει την ιστορία δύο ανθρώπων μέσα απ’ τους στίχους, τη μουσική του αλλά και την χορογραφία του music video.

Στις 15 Οκτωβρίου, θα εμφανιστούν στη σκηνή του Rockwood για να παρουσιάσουν το δίσκο τους καθώς και παλιότερα αλλά και καινούργια κομμάτια μαζί με τον Δημήτρη Κοβαίο.

Οι Loose Ties είναι:

  • Δέσποινα Θωμά - Φωνή
  • Πέτρος Πρίντεζης - Κιθάρα
  • Παντελής Βαρβάκης - Πλήκτρα
  • Ντίνος Παπαδόπουλος - Μπάσο
  • Γιώργος Τουντασάκης - Τύμπανα

BREAKING MUSIC