Import Music

Βέβηλος και Anser στο Θέατρο Πέτρας

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

23/10/2021


__ Χώρος

Θέατρο Πέτρας

 Πετρούπολη


__ Εισιτήρια

Προπώληση: 12 ευρώ

 

Η τελευταία τους συναυλία πριν την κυκλοφορία των νέων τους δίσκων, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Πετρούπολη

Την τελευταία τους συναυλία για το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσουν ο Βέβηλος και ο Anser.

Με όπλο τον κοινωνικό στίχο και με αίσθηση της ευθύνης του δημόσιου λόγου, o Βέβηλος και o Anser θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, «ζεσταμένοι» από τις καυτές συναυλίες του καλοκαιριού που πέρασε.  Κι «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα» θα σας απαντήσουν πως ήταν πάντα εδώ, να αφουγκράζονται τον παλμό των συνανθρώπων τους, στα στενά δρομάκια και τις μεγάλες λεωφόρους αυτής της χώρας. Επιστρέφουν με το μικρόφωνο στο χέρι πάνω στη σκηνή, για να ενωθούν πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους.

 

«Εγώ πάντα ένιωθα ότι κάποιος με ξέρει. Όταν βγαίνω σε μια συναυλία, δεν μπορώ να κοροϊδέψω. Μπορεί να πρέπει να βγεις από αυτό, να πεις είμαι καλλιτέχνης και λέω ό,τι θέλω. Απλά εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι».

Anser

«Είμαι από αυτούς που απεχθάνονται το στούντιο, αλλά είναι αναγκαίο. Θέλω να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια και να τα λέω πιο πολύ μάλλον για να με νιώθουν, κοιτάζω να έχω φίλους και όχι κοινό».

Βέβηλος

Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με κοινό σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με  τα σκοτάδια, τις εξαρτήσεις και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές.

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:

  • Hotbox Hip-Hop Store - Πραξιτέλους 159, Πειραιάς
  • Reload Stores - Ακαδημίας 81, Αθήνα
  • Shoot dice clothing - Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, Μαρούσι
  • Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη [11:00-13:00] - Κώστα Βάρναλη 72, Πετρούπολη

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 και γύρω στις 19.00 η σκηνή θα γεμίσει από φίλους και καλεσμένους έκπληξη. Οι Βέβηλος και Anser, θα ανέβουν στην σκηνή λίγο μετά τις 20:30.

Εισιτήρια ΕΔΩ

 

IMPORT MUSIC