Αλλαγές και στο πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εξαιτίας της κακοκαιρίας

Αναβάλλεται η αποψινή παράσταση «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον» και μεταφέρεται η πρεμιέρα της «Δέσπως»

BREAKING
 

Αναβάλλεται η αποψινή παράσταση «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον» και μεταφέρεται η πρεμιέρα της «Δέσπως»

Την αναβολή της παράστασης «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την Επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι» στην Εναλλακτική Σκηνή, ανακοίνωσε για απόψε η Εθνική Λυρική Σκηνή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ μεταφέρεται η πρεμιέρα του δίπτυχου «Δέσπω – Ελληνικοί χοροί» για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 18.30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της Αττικής, τα οποία καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση και την πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ:

Αναβάλλεται η αποψινή παράσταση Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την Επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι στην Εναλλακτική Σκηνή. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση θα ειδοποιηθούν από τα Ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων ή επιστροφής χρημάτων.

Μεταφέρεται η πρεμιέρα του δίπτυχου Δέσπω – Ελληνικοί χοροί για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 18.30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου -η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί- θα ειδοποιηθούν από τα Ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων ή επιστροφής χρημάτων.

BREAKING MUSIC