Import Music

Το music project «Man With A Band» στη σκηνή του Faust

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

29/10/2021


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

Τιμή εισόδου: 6€

 

Πλαισιωμένο από ένα DJ set με την Techno DJ και Producer, Olga

Το music project Man With A Band, μετά από μία χρονιά κοινωνικών, καλλιτεχνικών και μουσικών αποστάσεων, επιστρέφει περισσότερο αποφασισμένο από ποτέ, να προτείνει μία μουσική συνάντηση που θα ενώσει δύο κόσμους, οι οποίοι με την πρώτη ματιά φαντάζουν ασύμβατοι, αταίριαστοι και διαφορετικοί.

Το music project Man With A Band δημιουργεί γέφυρες μεταξύ διαφορετικών μουσικών επιρροών και ανεβαίνει στη σκηνή του Faust Bar – Theatre – Arts, πλαισιωμένο από ένα DJ set με την πλέον καταξιωμένη Techno DJ και Producer, Olga.

“Origins” (aka Pavlos Fadel), Olga και οι μουσικοί του συγκροτήματος υπόσχονται ένα ταξίδι με οδηγό την αγάπη για τη μουσική, σε μία πρόταση που για πρώτη φορά τολμά η ελληνική μουσική σκηνή.

Οι Man With A Band πιστοί στο “out of the box” πείσμα τους, αποδεικνύουν ότι η μουσική δεν έχει σύνορα, «πατάνε restart» και αφήνουν τον ρυθμό να ολοκληρώσει την επανεκκίνηση.

Συντελεστές:

  • Φωνή: “Origins” (aka Pavlos Fadel)
  • DJ set: Olga
  • Κιθάρα (ηλεκτρική & ακουστική): Αποστόλης Καρατζάς
  • Πλήκτρα: Γιώργος Λεκίδης
  • Τύμπανα: Σάκης Κότσιρας
  • Μπάσο: Γιάννης Δάρδας
  • Σαφόφωνο: Ιωάννα Βλάσση

Ώρα έναρξης: 22:00

Οι παραστάσεις είναι Covid Free.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

IMPORT MUSIC