Import Music

O Γιάννης Διονυσίου στο ΙΛΙΟΝ Plus

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

12/11/2021, 26/11/2021


__ Χώρος

ΙΛΙΟΝ Plus

 Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17


__ Εισιτήρια

10 ευρώ

 

Για δύο βραδιές όπου μεταξύ άλλων θα ακούσουμε και τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του

Στη σκηνή του Ίλιον Plus ανεβαίνει στις 12 (sold out) και στις 26 Νοεμβρίου Νοεμβρίου, ο Γιάννης Διονυσίου.

Στο Ίλιον Plus θα παρουσιάσει αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης στο νεανικό κοινό, καθώς και νέα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρώτο προσωπικό του album που θα κυκλοφορήσει σύντομα και υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί.

Ο ίδιος σημειώνει στο loaded.gr

«Από την περίοδο της πρώτης καραντίνας ακόμα, προσπαθούσα να οργανώσω στο μυαλό μου την πρώτη μου ζωντανή μουσική εμφάνιση σαν τραγουδιστής σε κάποια μουσική σκηνή της Αθήνας.

Με όχημα τα αδημοσίευτα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου μας σε στίχους του Κώστα Φασουλά και σε μουσική επτά διαφορετικών συνθετών, τα τραγούδια που έχω τραγουδήσει κατά καιρούς συμμετέχοντας σε άλλες συλλογές αλλά και αγαπημένα μου παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια φτάνουμε στο σήμερα και στην πρώτη μου προσωπική συναυλία. Συνοδοιπόροι μου είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί και φίλοι Γιώργος Γεωργόπουλος στο μπουζούκι, Fausto Sierakowski στο σαξόφωνο, Άγης Παπαπαναγιώτου στις κιθάρες και Μιχάλης Δάρμας στο κοντραμπάσο. Τ

Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια της αφίσας έχει ο Εύρος Βοσκαρίδης. Σας περιμένουμε λοιπόν την στις 12 Νοεμβρίου και στις 26 Νοεμβρίου στις 21.30 στο Ίλιον Plus».

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Πετσάβας

Artwork: Εύρος Βοσκαρίδης

INFO:

Στην παράσταση επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό). Για την διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάσει της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Ώρα έναρξης 21:30

 

IMPORT MUSIC