Import Music

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει το νέο της δίσκο στον Ιανό

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

01/11/2021


__ Χώρος

IANOS Σταδίου

 Σταδίου 24, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

 

Την πρώτη Νοεμβρίου στον Ιανό θ' ακούσουμε ανέκδοτη μουσική της για τον κινηματογράφο

Ένας δίσκος με ανέκδοτη μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που γράφτηκε για τον κινηματογράφο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στις 19:30 στον Ιανό.

Την παρουσίαση του νέου cd «Σαν ταινία», διοργανώνουν η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η People Music.

Η συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων - συγγραφέων Θανάση Λάλα - Αντώνη Μποσκοΐτη - live συνέχεια της μαραθώνιας συνέντευξης που τους παραχώρησε για το free press «FAG» του Θανάση Λάλα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Link προκράτησης ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το cd

H Ευανθία Ρεμπούτσικα, η διεθνής συνθέτις που έχει βάλει τη σφραγίδα της σε αναρίθμητα αριστουργήματα μας χαρίζει, επιτέλους, ένα ακόμη ταξίδι στον μουσικό της κόσμο με το καινούριο της άλμπουμ «Σαν Ταινία». Μετά την πρόσφατη βράβευσή της στο Rome International Movie Awards για την πρωτότυπη μουσική στο ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες», επιστρέφει με τον δίσκο που τιτλοφορείται « Σαν Ταινία». Το άλμπουμ αφορά σε ανέκδοτη μουσική που γράφτηκε για τον κινηματογράφο και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πώς το καλλιτεχνικό έργο γεννιέται, ζει και αναγεννάται μέσα από τις ζυμώσεις που του χαρίζει ο χρόνος.

Link εκδήλωσης

 

IMPORT MUSIC