dj's

Tο Electra Music Theater στο Faust

DJ'S

__ Ημερομηνία

13/11/2021


__ Χώρος

Faust

 Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11


__ Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη

 

Salin, Kayf, Deloco θα βρίσκονται στα decks

Tο Electra Music Theater, το δημοφιλές concept ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στο Faust.

Οι dance θαμώνες των σαββατιάτικων DJ sets του Faust θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μεθυστικό electro & techno μουσικό ταξίδι με τρεις από τους γνωστότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής: Salin, Kayf, & Deloco.

SALIN

H Salin, γνωστή και ως Alice, ασχολείται με την παραγωγή Ηλεκτρονικής Μουσικής και το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της track. Έχει παίξει σε μερικά από τα ωραιότερα bar της Αθήνας, με πολλούς καλλιτέχνες, ενώ υπήρξε resident Dj στο Bolivar Beach Bar & The Black Hole. Τα σετ της χαρακτηρίζονται ως «μελωδικά», «αιθέρια» και «ατμοσφαιρικά».

Kayf

O Kayf, a.k.a. Ηλίας Σαπανίδης, είναι DJ ηλεκτρονικής μουσικής με ελληνορωσική καταγωγή. Το ταξίδι με τους Electra Music Events (electramusicevents.com) ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, με τη διοργάνωση ενός μεγάλου θεματικού event και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Είναι resident Dj των Suburbia, μίας μουσικής κοινότητας για ονειροπόλους στα αθηναϊκά προάστια. Τα σετ του χαρακτηρίζονται ως «μελωδική techno», σε συνδυασμό με Afro & Spiritual ρυθμούς.

Deloco

Οι DELOCO είναι μία electronic μπάντα, η οποία αποτελείται από τους DJs DELOS (Pelion) & LOCO (Athens). Δημιουργήθηκε το 2019 και έκτοτε, ακούραστα και με ενέργεια, παίζουν techno με τη δέουσα βαρύτητα, ενώ έχουν εμφανιστεί σε πρωτότυπους και underground χώρους, ανά την Ελλάδα.

Ώρα έναρξης: 22:30

 

DJ'S