Import Music

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου στο Kremlino Stage

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

20/11/2021, 27/11/2021, 04/12/2021, 18/12/2021


__ Χώρος

Kremlino

 Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς


__ Εισιτήρια

 

Από τις 20 Νοεμβρίου και για λίγες παραστάσεις

Στη σκηνή θα συναντηθούν αυτόν το χειμώνα ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου.

Ο Μπάμπης Στόκας, μετά το επιτυχημένο ντουέτο με την Άννα Βίσση «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» και ανάμεσα στις προετοιμασίες για τη νέα δισκογραφική δουλειά του και τις περιοδείες του με τους Πύξ Λάξ, κάνει μια στάση στο Kremlino.

Η Μελίνα Ασλανίδου, που πρόσφατα συνεργάστηκε δισκογραφικά με τους Στέλιο Ρόκκο και Βασίλη Καρρά στο «Πόση Μοναξιά» και σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records ένα τραγούδι - έκπληξη, είναι έτοιμη για βραδιές γεμάτες συναίσθημα και μοναδικά ακούσματα.

Οι μουσικοί που θα τους συνοδεύουν θα είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα ενισχύσει την επιτυχία του σχήματος, ενώ καθώς βαδίζουμε προς την εορταστική περίοδο, η ατμόσφαιρα θα γίνεται ολοένα και πιο ζεστή.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου επιστρέφουν με πολλή όρεξη, έτοιμοι να γεμίσουν με αγαπημένες μουσικές και δυνατές ερμηνείες τα βράδια μας, από τις 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στο Kremlino Stage.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Γιάννης Δίσκος.

Τηλ. κρατήσεων 6941455430 / 216809856

Από 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για λίγες παραστάσεις.

Ο χώρος θα λειτουργήσει ως covid free. Το κοινό θα πρέπει να προσκομίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδο του στον χώρο.

IMPORT MUSIC