dj's

Special Request και Estella Boersma στο δεύτερο EDEN party του Plisskën Festival

DJ'S

__ Ημερομηνία

28/11/2021


__ Χώρος

ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα


__ Εισιτήρια

12€ - Early Birds 15€ - Προπώληση

 

Ο Βρετανός μουσικός παραγωγός και DJ και η Ολλανδή παραγωγός και DJ, έρχονται την Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Μετά την επιτυχία του πρώτου EDEN πάρτι με καλεσμένη την Sama' Abdulhadi και τον Cabaret Nocturne στις 14 του μήνα, με το κοινό να χορεύει από νωρίς το απόγευμα, η ομάδα του Plisskën Festival επιστρέφει στις 28 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών με καλεσμένους τον Special Request και την Estella Boersma.

Τα EDEN Sunday Parties θα λαμβάνουν μέρος ανά δύο Κυριακές το μήνα στο Ωδείο Αθηνών.

Aπό τις 16:00 μέχρι τις 00:00,  με το moto Sundays are Back & Sundays are for Lovers, τα EDEN πάρτι έρχονται να προσφέρουν 8 ώρες μουσικής από κορυφαία international και local acts με δροσιστικά cockctais, lounge areas, installations από το Athens Digital Arts Festival και πολλές ακόμα απογευματινές Κυριακάτικες εκπλήξεις.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PLISSKËN (@plisskenfest)

Ο Βρετανός μουσικός παραγωγός και DJ Special Request, βετεράνος του σκοτεινού bass ήχου, έρχεται στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 28 Νοεμβρίου για ένα απογευματινό κυριακάτικο clubbing.

Με μια προσέγγιση και στάση που είναι ελαφρώς διαφορετική από τους περισσότερους καλλιτέχνες, ο Special Request ή αλλιώς Paul Woolford, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο πρωτότυπους dj, παραγωγούς και remixers που έχει να επιδείξει η dance μουσική σκηνή τον τελευταίο καιρό. Κινείται με άνεση και με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα μουσικά είδη, από καταιγιστικά breakbeats και old-school jungle ήχους μέχρι εκστατική piano house και drum n’ bass. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της μουσικής, όπως Diplo, Virgil Abloh, CamelPhat, Solardo και Kareen Lomax.

Παραγωγός και DJ η Ολλανδή Estella Boersma, με έδρα το Βερολίνο, εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή πολύ πρόσφατα και έχει ήδη ξεχωρίσει για το μοναδικό της στυλ. Η δυναμική της εμφάνιση έγινε το 2021 με το πρώτο της EP με τίτλο «Dance Trax Vol.32», μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Unknown To The Unknown, το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής. Η νεαρή παραγωγός, μία πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης με ιδιαίτερη αισθητική, δημιουργεί κομμάτια που κυμαίνονται από techno, electro, breakbeat και μια δόση ambient. 

TIMETABLE

  • 16:00  special guests
  • 19:00  ESTELLA BOERSMA
  • 21:30  SPECIAL REQUEST

EDEN SUNDAYS ARE BACK

  • 26 Δεκεμβρίου 2021 -  VTSS + Bjarki +  special guests
  • 14 Ιανουαρίου 2022 - TBA
  • 30 Iανουαρίου 2022 - Reinier Zonneveld LIVE + special guests
  • 13 Φεβρουαρίου 2022 - TBA
  • 27 Φεβρουαρίου 2022 - TBA
DJ'S