«Το να ταξιδεύεις παίζοντας τη δική σου μουσική είναι σίγουρα ένας κοινός στόχος»

Οι Private Garden συστήνονται στους αναγνώστες του loaded με αφορμή το πρώτο τους single και την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου

BREAKING
 

Οι Private Garden συστήνονται στους αναγνώστες του loaded με αφορμή το πρώτο τους single και την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου

Το νέο rock trio που ακούει στο όνομα Private Garden “γεννήθηκε” στην Κύπρο το 2019 και αποτελείται από τους Νικόλα Χριστοδούλου στο τραγούδι και στην κιθάρα, τον Max Daniels στο μπάσο και τον Στέφανο Μελετίου στα drums.

Οι Private Garden, γράφουν σε αγγλικό στίχο και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, με τίτλο “Liza”, ένα τραγούδι-αναφορά στις σύγχρονες μορφές βίας, την κατάθλιψη, την κακοποίηση των γυναικών, την ανισότητα των φύλων και τελικά την ανάγκη για αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων.

Με αφορμή την κυκλοφορία του Liza αλλά και τον δίσκο που ετοιμάζουν, οι Private Garden συστήνονται στους αναγνώστες του loaded.gr

Οι Private Garden ξεκίνησαν το 2019 με πρωτοβουλία του Νικόλα Χριστοδούλου (vocals/guitar) και του Στέφανου Μελετίου (drums), οι οποίοι, παίζοντας για κάποια χρόνια μαζί σε cover band, αποφάσισαν να αρχίσουν να γράφουν παρέα μουσική, με σκοπό να δημιουργήσουν το δικό τους ήχο με original υλικό. Μετά από ένα χρόνο και αφού δοκίμασαν διάφορους μπασίστες, βρήκαν στο δρόμο τους τον Max Daniels (μπάσο) και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η ομάδα...

Με original υλικό ήδη έτοιμο από το χρόνο που πέρασε, ξεκίνησαν να ηχογραφούν τέσσερα κομμάτια στο Soundscape studios, τα οποία απαρτίζουν το πρώτο τους EP με τίτλο "Mr. Tv.", που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Κάποιες από τις μουσικές επιρροές της μπάντας περιλαμβάνουν καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Royal Blood, Reignwolf, Glenn Hughes, Highly Suspect και οι Queens of the Stone Age.

Μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν ολοκληρώσει την παρουσίαση και των τεσσάρων κομματιών του EP, που θα περιλαμβάνει ακόμη ένα video clip για το ομότιτλο κομμάτι Mr. TV, ένα lyric video για το κομμάτι Holler και μια σειρά από live in the studio videos, με live εκτελέσεις των δικών τους κομματιών και διασκευές.

«Το να ταξιδεύεις παίζοντας τη δική σου μουσική είναι σίγουρα ένας κοινός στόχος όλων των μελών της μπάντας. Είναι μεγάλο μας όνειρο να δημιουργήσουμε κάτι με το οποίο θα βγούμε έξω από τα στενά πλαίσια της Κύπρου. Επειδή όμως η πραγματικότητα σήμερα είναι δύσκολη, κινούμαστε βήμα βήμα. Το επόμενο για μας, μετά τις κυκλοφορίες που έπονται, θα είναι η συμμετοχή σε festivals στο εξωτερικό, αρχίζοντας από το 2022».

BREAKING MUSIC