Import Music

Παράταση για τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Σταυρό του Νότου

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

04/12/2021


__ Χώρος

Σταυρός του Νότου

 Θαρύπου 37 Νέος Κόσμος


__ Εισιτήρια

Εισιτήριο Θέασης: 13€

 

Μας περιμένουν για ακόμη μία βραδιά στο club, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού στις εμφανίσεις του συγκροτήματος "Κίτρινα Ποδήλατα" στο club του Σταυρού του Νότου, η παράσταση "Να σε δω να γελάς" θα παραταθεί για ένα ακόμη Σάββατο.

Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, συνεπείς και σταθερά δημιουργικοί εκπρόσωποι της ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επανήλθαν με τον γνώριμο δυναμισμό τους και συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που οι συνθήκες των εποχών αποφάσισαν να φρενάρουν τις ζωές και τη ψυχολογία μας.

Με την παράσταση «Να σε δω να γελάς…», ενώνουν την παρέα σε κοινά έντονα συναισθήματα, φωτίζουν εσωτερικές δυνάμεις, αναθερμαίνουν σκέψεις και όνειρα, κρατώντας ζωηρή τη διάθεση για χαμόγελο και αισιοδοξία.

Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, πρωταγωνιστούν στην ευρηματική και επικοινωνιακή παράσταση «Να σε δω να γελάς…», που πάντοτε με λόγο και αιτία, συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές της 21χρονης πορείας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ξένη και εγχώρια σκηνή.

Σε ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς , που αν και «έφυγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, το οποίο αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.

Ώρα Έναρξης: 22.30 // Ώρα Προσέλευσης: 21.30

 

IMPORT MUSIC