dj's

Η VTSS, ο Bjarki και η Elise Massoni στο EDEN Party του Plissken

DJ'S

__ Ημερομηνία

26/12/2021


__ Χώρος

ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα


__ Εισιτήρια

20€ - Presale

 

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών

Η Πολωνή DJ και live performer VTSS, θα βρεθεί στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, μαζί με τον Ισλανδό μουσικό παραγωγό BJARKI και τη Γαλλίδα Elise Massoni, για ένα απόγευμα σκληρής techno.

Bασική φιγούρα της underground πολωνικής club σκηνής, η VTSS έχει καθιερωθεί, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στα πιο ασυμβίβαστα και ορατά νέα ταλέντα της techno.

Τα DJ σετ της VTSS αναμειγνύουν πολλά είδη με αμείλικτη ταχύτητα και δύναμη. Παντρεύοντας industrial techno με EBM, sped-up trance, acid και hardcore, η Πολωνή DJ και παραγωγός έχει εντυπωσιάσει το κοινό, σε όλο τον κόσμο, με τα υψηλής ενέργειας, δυναμικά και εκφραστικά σετ της σε αξιοσέβαστους χώρους όπως το Berghain, το De School στο Άμστερνταμ και το The Pickle Factory του Λονδίνου. Έχει προκριθεί ως resident στο ήδη εμβληματικό rave Possession του Παρισιού, ενώ το Unter στη Νέα Υόρκη και το Reaktor στο Άμστερνταμ είναι μερικά μόνο από τα πάρτι στα οποία η VTSS έχει κάνει εντύπωση. Έχει να επιδείξει μια σειρά από

Μεταξύ άλλων, η VTSS έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από EPs σε labels όπως η Repitch Recordings, η Haven, η Intrepid Skin του SPFDJ και η bbbbbb records του Bjarki, εδραιώνοντας τη φήμη της και ως παραγωγού.

Απομονωμένος στα βόρεια της Ισλανδίας, ο απρόβλεπτος παραγωγός Bjarki ξεκίνησε την αναζήτησή του στο χώρο της μουσικής σε νεαρή ηλικία. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το όνομα Kid Mistik, κοντά στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Στη συνέχεια, γνώρισε τη δημοφιλή DJ και παραγωγό Nina Kraviz, η οποία έγινε θαυμάστρια των κομματιών του και κυκλοφόρησε πολλά από αυτά στην εταιρεία της Trip το 2014.

Η μουσική του είναι γεμάτη ενέργεια και κυμαίνεται από ambient μέχρι IDM ήχους. Μετά από αρκετές εμφανίσεις σε συλλογές, η πρώτη κυκλοφορία του Bjarki ήταν το 2015 με το «Arthur And The Intergalactic Whales», το οποίο περιλάμβανε το απλό αλλά αποτελεσματικό «I Wanna Go Bang», από τα μεγαλύτερα club hits της χρονιάς. Χαμηλού προφίλ, αλλά πολύ δραστήριος, ο Bjarki και ο παιδικός του φίλος Einar Thorbjornsson, δημιούργησαν το 2017 την bbbbbb Records, για να παρουσιάσουν την ισλανδική χορευτική μουσική στο διεθνές κοινό. Με τις κυκλοφορίες του, ο Bjarki έχει τοποθετήσει τον εαυτό του ανάμεσα στα πιο συναρπαστικά ονόματα διεθνών καλλιτεχνών.

Μετά από 5 χρόνια στην τοπική σκηνή της Σαγκάης, όπου συμμετείχε ως DJ και live performer, η Elise Massoni μετακόμισε στο Βερολίνο για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική παραγωγή. Σύντομα ξεχώρισε για το  δικό της μοναδικό στυλ, το οποίο της χάρισε ένα πρώτο EP στην Man Band records, έχοντας το υλικό της σε remix από τον παραγωγό Forest Drive West.

Η Elisa Massoni δεν φοβάται τις δραστικές αλλαγές σε διάφορα είδη, ενώ συνδυάζει αριστοτεχνικά την techno με IDM, acid, ghetto και electro. Μεταξύ άλλων, έχει σημειώσει επιτυχημένες εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά κλαμπ και φεστιβάλ της Ευρώπης, όπως το Kaiku (Ελσίνκι), το Rex Club (Παρίσι), το Dimensions και το Flow festival.

  • 12€ - Early Birds SOLD OUT
  • 15€ - Limited Presale SOLD OUT
  • 20€ - Presale

TIMETABLE

  • 17:00  ELISE MASSONI
  • 19:00  BJARKI
  • 21:30  VTSS

 

DJ'S