Αλλαγές στο πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Αναστολή παραστάσεων αλλά και αναβολή πρεμιέρας εξαιτίας της πανδημίας

BREAKING
 

Αναστολή παραστάσεων αλλά και αναβολή πρεμιέρας εξαιτίας της πανδημίας

Την αναστολή δύο παραστάσεων αλλά και την αναβολή πρεμιέρας, ανακοίνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή εξαιτίας της πανδημίας.

Έτσι, η πρεμιέρα της παραγωγής Αντρέα Σενιέ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, ενώ αναστέλλονται οι παραστάσεις «Human Behaviour» και «Τα τραγούδια του αγώνα».

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛΣ

Με δεδομένες τις αρρυθμίες που προκαλεί η εκτεταμένη εξάπλωση του κορωνοϊού και με στόχο την προστασία του κοινού και των εργαζομένων της, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στον προγραμματισμό της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος και της Εναλλακτικής Σκηνής:

  • Η πρεμιέρα της παραγωγής Αντρέα Σενιέ μεταφέρεται και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 6, 10, 13 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.
  • Η παραγωγή του Μπαλέτου της ΕΛΣ Human Behaviour, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα από 21 έως 30 Ιανουαρίου στην Εναλλακτική Σκηνή, αναστέλλεται.
  • Οι προγραμματισμένες για τις 4 και 5 Μαρτίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος συναυλίες με τίτλο «Τα τραγούδια του Αγώνα» αναστέλλονται.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τα Ταμεία της ΕΛΣ για την επιστροφή των χρημάτων τους ή για τη δυνατότητα μεταφοράς των εισιτηρίων τους σε άλλες παραστάσεις, εφόσον το επιθυμούν.

 

 

 

BREAKING MUSIC