Import Music

Η Νεφέλη Φασούλη μας καλεί στο Gazarte Roof Stage

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

03/06/2022, 10/06/2022


__ Χώρος

Gazarte

 Βουτάδων 34 Γκάζι


__ Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 8€

 

Για να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του album της

Η Νεφέλη Φασούλη μας καλεί στο Gazarte Roof Stage για να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του album της.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ «ο Κόσμος σου» από τη United We Fly, η Νεφέλη Φασουλη υποδέχεται τους φίλους της για δυο Παρασκευές, στις 3 και 10 Ιουνίου στην ταράτσα του Gazarte για να γιορτάσει την επέτειο της.

Ένας χρόνος και δυο live όλο ανατροπές και περιπέτεια, που ισορροπούν περίτεχνα ανάμεσα στον ενθουσιασμό και το φόβο για αυτά που έρχονται, στη χαρά και τον πόνο που «άλλον τέτοιον δεν έχω νιώσει».

Θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου, το αθηναϊκό τσα-τσα "Βόλτα", το "Θα σου πω εγώ"- ωδή στο λαϊκό τραγούδι του '70, το πιο εσωτερικό ομότιτλο του album "Ο Κόσμος Σου" αλλά και τα άλλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί όπως το Casa Malaparte και η Αχερουσία, τραγούδια που περιγράφουν το σήμερα αλλά και για πρώτη φορά νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια από τις νέες δουλειές που έρχονται.

Μαζί της στη «ζωή και στη σκηνή» η αδιαίρετη μουσική Αγία Οικογένεια: Κωστής Χριστοδούλου σε πιάνο - πλήκτρα, Γιοελ Σοτο στο μπάσο, Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα αλλά και προσκεκλημένοι-έκπληξη.

Ελάτε να ανταμώσουμε στην ταράτσα του Gazarte, που είναι αποδεδειγμένα το μέρος της Αθήνας όπου «δεν σε βρίσκει ποτέ φθινόπωρο».

 

IMPORT MUSIC