Οι Jeepers Creepers Band live στη Νέα Ερυθραία

Το @ για... meze γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, με μια βραδιά γεμάτη μουσική swing και χορό, αφού την μπάντα θα συνοδεύουν χορευτές!

BREAKING
 

Το @ για... meze γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, με μια βραδιά γεμάτη μουσική swing και χορό, αφού την μπάντα θα συνοδεύουν χορευτές!

Οι "Jeepers Creepers Band" είναι ένα jazz σχήμα που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017. Ειδικεύεται στην ενορχήστρωση και επανεκτέλεση κομματιών των χρυσών δεκαετιών 1930 και 1940 του Swing, καθώς και την παρουσίαση original συνθέσεων εμπνευσμένων από τη συγκεκριμένη αισθητική.

Πήραν το όνομά τους από το γνωστό τραγούδι του Harry Warren που έγινε διάσημο από τον Louis Armstrong. Χάρη στην αφοσίωση τους στο ιδίωμα της Jazz, έχουν καταφέρει να εμφανιστούν σε πάμπολλους χώρους εντός και εκτός συνόρων.

To 2021 είχαν την μεγάλη τιμή να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Swinging Europe, διάκριση σημαντική τόσο για τους ίδιους όσο και για την Ελλάδα, μιας και αποτελεί θεσμό χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης σολίστες (Χάρης Ιωάννου, Stefan Vasnier, Katie Cosco, Μarc Devine, Dan Block, Gilad Atzmon κ.α.) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως τους Rhythm Hoppers, Athens Lindy hop, Hob Nob, Καλαμάτα lindy hop, Swing in Mexico, Pescara Swing, κ.α.

Έχουν επίσης συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ  (Kardamili International jazz festival, Petit Paris d' Athenes, Swing N' Sail, Fougaro Jazz Festival, DjangoFest, Festival International de Hot Jazz Mexico κ.α.). Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο 'Hittin' the Cake', κυκλοφορεί από την Ankh Music.

INFO

JEEPERS CREEPERS BAND LIVE

@ για... meze

(Αγίου Φανουρίου 2, Νέα Ερυθραία)

Πέμπτη 23/6 στις 20.30

Τηλ. κρατήσεων: 21 0800 0533

BREAKING MUSIC