Import Music

Νέος χώρος και νέα ημερομηνία για το beach party του Κωστή Μαραβέγια

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία


__ Χώρος

 


__ Εισιτήρια

 

Μεταφέρεται στην Α' ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΑΣ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί φίλοι,

η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα του Κωστή Μαραβέγια για το μεγάλο Beach Party του καλοκαιριού στις 09 Ιουλίου, είναι μοναδική και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Ωστόσο, επιθυμία τόσο του ίδιου του καλλιτέχνη όσο και των υπολοίπων συντελεστών είναι η μεγάλη αυτή συναυλία να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, ώστε να αποτελέσει μια συνολικά αξέχαστη εμπειρία!

Για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την εκδήλωση προέχει η σύμπνοια και η χαρά. Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αλλιώς αυτή η μεγάλη μουσική γιορτή.

Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, κο Κωσταντέλλο και συναποφασίσαμε να μεταφέρουμε το Maraveyas Beach Party, στην Α’ Πλαζ Βούλας, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Ό, τι υποσχεθήκαμε και ό, τι ονειρευτήκαμε θα γίνει έτσι ακριβώς κι ακόμα μεγαλύτερο πάνω στο κύμα, στην μοναδική αύρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα, πάνω στην άμμο, με τον Κωστή Μαραβέγια και τους φίλους του, τραγουδιστές και βιρτουόζους μουσικούς να μας ξεσηκώνουν για τα καλά!

Στις 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν, αμέσως μετά τις αυγουστιάτικες διακοπές, δίνουμε ραντεβού σε μια από τις ομορφότερες παραλίες, στην Α’ Πλαζ Βούλας και συναντιόμαστε ξανά σαν μια μεγάλη παρέα, σε ένα beach party όπου το κέφι και η μουσική θα πρωταγωνιστούν και πάλι!

Οι πόρτες ανοίγουν από τις 10.00 το πρωί

12:00 - 17:00 DJ Sets

17:00  - 17:45 Νίνα Μαζάνη

18:05 - 19:05  The Swingin' Cats 

19:30 - 20:30 Monsieur Minimal

21:00 - 23:30 Maraveyas & Friends

 

H προπώληση συνεχίζεται: viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt

*Τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί θα ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία.

 

IMPORT MUSIC