Η προπώληση για το Moonage Daydream ντοκιμαντέρ του David Bowie ξεκίνησε

13 Οκτωβρίου θα δούμε στην Ελλάδα το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον David Bowie με την προπώληση εισιτηρίων για τα Village Cinemas να ξεκινάει από τώρα!

BREAKING
 

13 Οκτωβρίου θα δούμε στην Ελλάδα το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον David Bowie με την προπώληση εισιτηρίων για τα Village Cinemas να ξεκινάει από τώρα!

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και του μοντάζ βρίσκεται ο Μπρετ Μόργκεν, ο οποίος έχει υπογράψει τα εξαιρετικά πετυχημένα «The Kid Stays in the Picture» και «Cobain: Montage of Heck». Το ντοκιμαντέρ εξερευνά το δημιουργικό, μουσικό και πνευματικό ταξίδι του David Bowie και μας καθοδηγεί η αφήγηση του ίδιου του καλλιτέχνη.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημα εγκεκριμένη ταινία για τον μυθικών διαστάσεων μουσικό, καθώς το David Bowie Estate παραχώρησε στον σκηνοθέτη απεριόριστη πρόσβαση στα αρχεία του, τα οποία περιλαμβάνουν υλικό μιας ολόκληρης ζωής, ανέκδοτες εικόνες, σπάνιες ηχογραφήσεις και μια τεράστια προσωπική συλλογή τέχνης και ποίησης.

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για την κατασκευή της ταινίας και άλλοι 18 μήνες για τον ηχητικό σχεδιασμό, την χρωματική παλέτα της φωτογραφίας και τα εμβόλιμα animation στοιχεία. Στην παραγωγή συμμετείχε ο επί μακρόν συνεργάτης, φίλος και μουσικός παραγωγός του Bowie, Τόνι Βισκόντι και στο μιξάζ ο βραβευμένος με Όσκαρ®, Πολ Μάσεΐ (Bohemian Rhapsody).

Το Moonage Daydream εμβαθύνει στην τέχνη και στην πρώιμη δισκογραφία του, προσεγγίζοντας τους λόγους που τον καθιστούν έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες των τελευταίων 50 ετών, γιορτάζοντας με μια υπαρξιακή μουσική οδύσσεια την κληρονομιά και την διαχρονική επιρροή του αξέχαστου μουσικού.

Στα Village Cinemas της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα προβληθεί με τον τεχνολογικά προηγμένο ήχο Dolby Atmos – εισιτήρια για να μην το χάσετε μπορείτε από σήμερα κιόλας να βρείτε ΕΔΩ.

BREAKING MUSIC