Μπήκε η Detox στο Gagarin

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του χώρου ο Γιάννης Παλτόγλου.

BREAKING
 

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του χώρου ο Γιάννης Παλτόγλου.

Το Gagarin συμπλήρωσε, όσο κι αν μας μοιάζει απίστευτο, 20 χρόνια λειτουργίας. Πολλά, ε; Δύο δεκαετίες ζωής για το αγαπημένο μας club. Και πλέον θα έχει και νέα πρόσωπα στο μάνατζμεντ, αφού δίπλα στη Μαρίνα Δανέζη μπαίνει και η Detox, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών στη χώρα μας.

Το Σάββατο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» υπήρχε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Gagarin, για τα 20 χρόνια του. Απογειώθηκε όπως ο Gagarin.

«Φυσικά, έπειτα από 20 χρόνια, είναι απαραίτητη η ανανέωση. Ως προς τις υποδομές, έχουν ήδη γίνει εργασίες σε εξαερισμό, ήχο, φώτα κ.λπ. Ως προς την καλλιτεχνική διεύθυνση, έχουμε ξεκινήσει να ανακοινώνουμε το πρόγραμμα της νέας σεζόν, όπου πιστεύουμε ότι υπάρχουν τα πρώτα βήματα της συνταγής που θέλουμε να ακολουθήσουμε, π.χ. Fuzztones, ARAB STRAP, Geoff Tate παράλληλα με Palaye Royale και Ben Bohmer», είπε ο Γιάννης Παλτόγλου.

Η Μαρίνα Δανέζη δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, τον εμπνευστή του Gagarin: «Ο αισθηματίας Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο “καλλιτεχνικός διευθυντής του Ναού των Καλώς Συγκερασμένων Αντιφάσεων”, ο “Φάλσταφ” της Λιοσίων, δεν είναι μαζί μας να το γιορτάσει όπως του πρέπει. Ομως η πρώτη γουλιά από το ποτό μας θα είναι στη μνήμη του».

Νέα εποχή για το Gagarin και, δυστυχώς, χωρίς την αγαπημένη μας Χρύσα Οικονομοπούλου να μας περιμένει, χωμένη στο ταμείο, μια και σταμάτησε να δουλεύει πλέον εκεί.


Η φωτογραφία είναι του Χρήστου Σαρρή από τη συναυλία του Marky Ramone στις 7 Απριλίου 2012

BREAKING MUSIC