Import Music

Το Κύτταρο ανοίγει τις πόρτες του με Blues Wire

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

07/10/2022


__ Χώρος

Κύτταρο

 Αχαρνών και Ηπείρου


__ Εισιτήρια

12€ (Προπώληση) 15€ (ταμείο)

 

Με την μπάντα που μετατρέπει κάθε ζωντανή της εμφάνιση, σε μια αληθινή γιορτή

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε την μπάντα για την οποία έχουμε εξαντλήσει όλα τα κοπλιμέντα και δυσκολευόμαστε πάντα να περιγράψουμε. Αυτή την ευλογημένη παρέα που αβίαστα, από το 1983, κάθε φορά σαν πρώτη φορά, μας καθηλώνει και μας ξεσηκώνει με την χαρακτηριστική τους αστείρευτη ενέργεια και αυτό τον μυθικό συνδυασμό δεξιοτεχνίας και άγνοιας κινδύνου που διαχρονικά τους συντροφεύει καθώς «μεταφράζουν» ζωντανά τις δικές τους αλλά και κλασικές μπλουζ (και όχι μόνο) εμπνεύσεις.

Κυρίες και Κύριοι, σας καλούμε υπεύθυνα  να απολαύσετε... ανεύθυνα, ένα μοναδικό Blues/Rock Happening από την πιο απρόβλεπτη μπάντα που καταφέρνει πάντα με διαφορετικό τρόπο να μας αφήνει στο τέλος της βραδιάς χαμόγελαστούς γεμάτους και αισιόδοξους!

Αυτή την φορά, θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Rockin the Blues Band, τον σπουδαίο κιθαρίστα Μιχάλη Αρμάγο (με συνεργασίες με όλα τα ιερά τέρατα της ελληνικής μουσικής και παρών σε ιστορικές συναυλίες) και την εκλεκτη του παρέα που θα συμβάλλουν στην «κιθαριστική καταιγίδα» όπως χαρακτηριστικά προέβλεψε ο Ηλίας ο Ζαίκος για τον μουσικό καιρό της 7ης Οκτωβρίου.

Οι Blues Wire επιστρέφουν στο Κύτταρο και αυτό είναι γεγονός!

Special Guests: Rockin’ the Blues Band

ΠΟΡΤΕΣ: 21.30 / ΕΝΑΡΞΗ: 22.30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€ (Προπώληση) 15€ (ταμείο)

ΦΙΑΛΗ ΠΟΤΟΥ (τεσσάρων ατόμων): 120€ 

ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙ (δύο ατόμων): 60€

(στις τιμές συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια)

Εισιτήρια ΕΔΩ

 

IMPORT MUSIC