Αναβάλλεται η αποψινή συναυλία του Κώστα Λειβαδά στα Βριλήσσια

Εξαιτίας της απεργίας των ΜΜΜ αλλά και των καιρικών συνθηκών

BREAKING
 

Εξαιτίας της απεργίας των ΜΜΜ αλλά και των καιρικών συνθηκών

Ο Κώστας Λειβαδάς θα γιόρταζε απόψε 21 Σεπτεμβρίου, τα 25 του χρόνια στο τραγούδι με μια ξεχωριστή συναυλία. Ωσόσο, η απεργία των ΜΜΜ αλλά και ο άστατος καιρός οδήγησαν στην απόφαση η συναυλία να αναβληθεί.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Παρόλη τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου και τους πολλούς φίλους που περιμέναμε απόψε στο Θέατρο των Βριλησσίων, οι καιρικές συνθήκες που έχουν γίνει απειλητικές για το βράδυ, σε συνδυασμό με την ξαφνική απεργία των ΜΜΜ, μας οδηγούν στην αναβολή της σημερινής συναυλίας.

Σκοπός μας είναι μια μεγάλη γιορτή, με τα ωραιότερα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, και οι σημερινές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν αυτή τη γιορτή! Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα συναυλία, σε κλειστό χώρο. Για να είμαστε όλοι εκεί, για να απολαύσουμε και να χαρούμε ένα ρεπερτόριο που αγαπάμε πολύ!!

Η επιστροφή των εισιτηρίων θα γίνει στα σημεία της προπώλησης που τα αγοράσατε ή απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας, για τις πωλήσεις μέσω ticketservices.

Μήνυμα από τον Κώστα Λειβαδά

"Μετά από πολλά μηνύματα που έχουμε δεχθεί από χθες το βράδυ, δυσαρεστημένων φίλων από την απεργία των μέσων και την επιδείνωση του καιρού, δεν επιθυμούμε να σας βάλουμε σε ταλαιπωρία και δοκιμασίες, κάτι που είναι τελείως αντίθετο στις αρχές και την καρδιά μου.

Παράλληλα, το πολύ γεμάτο πρόγραμμα των συνεργατών μας, δεν μας επιτρέπει να κάνουμε άμεση μετάθεση της ημερομηνίας.

Θα φροντίσουμε, το συντομότερο μέσα στον επόμενο μήνα, να οργανώσουμε, σε κλειστό χώρο πια, τα σωστά γενέθλια που χρωστάμε, με τις καλύτερες συνθήκες για όλους! Πιστεύουμε πως συμφωνείτε απόλυτα μαζί μας και ότι έχουμε την κατανόηση σας, παράλληλα με τα δικά μας «χίλια ευχαριστώ» στους φίλους μας, στους αγαπημένους ακροατές και στους δημοσιογράφους, για την αμέριστη στήριξή τους.

Με πολλή αγάπη.

Κώστας Λειβαδάς"

BREAKING MUSIC