Ηταν πολύ καλοί οι Βelle and Sebastian

 
REVIEWS

Παρασκευή βράδυ στο Anodos club.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου
Φωτογραφίες: Τάσος Παπαϊωάννου

Παρασκευή βράδυ στο κατάμεστο Anodos club για να είμαι ακριβής, αυτόν τον χώρο που από φέτος αλλάζει μουσική κατεύθυνση, αφήνοντας στην άκρη το έντεχνο. Βelle and Sebastian λοιπόν, σε τρελό κέφι, μπροστά σε φανατικούς τους οπαδούς. Στο γνωστό τους μουσικό στυλ, στο γνωστό βαρετό μουσικό στυλ θα έλεγα. Αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα. To The Boy With the Arab Strap ας πούμε ξεσήκωσε το κοινό. Ήταν βέβαια και πολύ ξεσηκωτικός και ο ίδιος ο Stuart Murdoch, αεικίνητος (και με φλυαρία).

Η συναυλία ήταν εξαιρετική, όσο κι αν εμένα δεν μου αρέσει το γκρουπ. Ετερον εκάτερον. Και περιέργως πως (το γκρουπ) είναι σε μεγάλη φόρμα. Αλλά μου ακούγονται πια τόσο ξεπερασμένοι. Κάτι με το οποίο θα διαφωνούν όσοι βρέθηκαν χθες στο Anodos club. Είχαν έρθει και πριν από 20 χρόνια στην Ελλάδα οι Βelle and Sebastian.

Νέος συναυλιακός χώρος το Anodos club και χθες, όπως σας είπα, ήταν sold out. Μου άρεσε, παρά τα όποια αρνητικά (ας πούμε ο ήχος ήταν χαμηλά), γιατί μας θύμισε παλιές εποχές συνωστισμού, προ καραντίνας. Ωραία βραδιά η χθεσινή, πολύ ωραία. Καλό χειμώνα, είπαμε;

REVIEWS