Διαστημικός Theodore στο Αστεροσκοπείο

 
REVIEWS

Μία ιδιαίτερη συναυλία σε έναν ιδιαίτερο χώρο.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Δεν νομίζω να έχω ξαναδεί συναυλία, ποτέ, στο Αστεροσκοπείο Αθηνών. Εκεί, μπροστά στο παλιό κι εμβληματικό κτίριο του Αστεροσκοπείου και με τα φώτα της Νοτιοδυτικής Αθήνας από δίπλα να δημιουργούν ένα άλλο σκηνικό. Η πόλη πίσω, ο φωτισμός της συναυλίας μπροστά και η μουσική του Theodore παντού τριγύρω. Ωραίο trip αυτό.

Τον έχουμε δει κι άλλες φορές τον Theodore αλλά τώρα όλα έμοιαζαν διαφορετικά. Οι συνθήκες για αυτήν την «απόκοσμη» μουσική (του) ήταν ιδανικές. Φουλ μπάντα, light show, σετ μίας ώρας (όσο έπρεπε) που ξεκίνησε με το Man And His Tools και τελείωσε με το Transcendence of Man. Και για να συμπληρωθεί το ιδιαίτερο πακέτο της βραδιάς, μετά το τέλος της συναυλίας πήραμε όλοι ένα ποτήρι κρασί και ανηφορίσαμε στο τηλεσκόπιο ώστε να δούμε τον ουρανό και τα αστέρια. Μιλάμε για Voyage ολοκληρωμένο.

Η φάση ήταν sold out χθες -οκ, είναι και λίγες οι θέσεις- οπότε επαναλαμβάνεται αυτούσια και την ερχόμενη Τρίτη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια αλλά είναι μία εμπειρία που αξίζει να τη ζήσετε. Εμπειρία που αρχίζει από την ώρα που ανεβαίνεις το λόφο.

REVIEWS