Οι Duran Duram έπαθαν... Beatles

Κυκλοφορούν ταινία από συναυλία τους σε στέγη, θα την παρακολουθήσουμε 3 Νοεμβρίου στα Village Cinemas

BREAKING
 

Κυκλοφορούν ταινία από συναυλία τους σε στέγη, θα την παρακολουθήσουμε 3 Νοεμβρίου στα Village Cinemas

Ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της Βρετανικής ηλεκτροπόπ σκηνής της δεκαετίας του '80 Duran Duran, έρχονται στη μεγάλη οθόνη καθώς στις 3 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ διάρκειας 75 λεπτών με τίτλο «A Hollywood High», το οποίο περιλαμβάνει μία συναυλία που έδωσε το συγκρότημα στο Λος Άντζελες στη στέγη ενός κτιρίου (θυμίζοντας την περίφημη τελευταία συναυλία των Beatles) μαζί με συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό που αναφέρεται στη μακρόχρονη σχέση των Duran Duran με την πόλη.

Ο κιμπορντίστας Nick Rhodes δήλωσε ότι «για την πρώτη μας αμερικανική συναυλία εδώ και πολλά χρόνια θέλαμε να κάνουμε κάτι αληθινά ειδικό και ζεστό. Αφού σκεφτήκαμε πολλά πράγματα μία συναυλία στη σκέψη ενός κτιρίου, έγινε το φαβορί.  Ήταν μετά την πανδημία, δεν είχαμε κάνει κάτι τέτοιο, μόλις είχαμε κυκλοφορήσει ένα album. Κατά κάποιο τρόπο έμοιαζε σαν μια μαγική πόρτα για το επόμενο κομμάτι του ταξιδιού μας».

Από την πλευρά του ο μπασίστας John Taylor, δήλωσε ότι οι Duran Duran έχουν μια μακρά σχέση με την πόλη του Λος Άντζελες από την πρώτη φορά που πήγαν στην Αμερική. «Ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι μοναδικό για να γιορτάσουμε τις τέσσερις δεκαετίες που είμαστε μαζί και μια συναυλία στη στέγη ενός κτιρίου με την Capitol Records ακριβώς απέναντι και το σήμα του Hollywood να φαίνεται, ακουγόταν τέλεια και κατέληξε να είναι μια εξαιρετική νύχτα για όλους μας», πρόσθεσε.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετήθηκε από τους Elder, Vincent Adam Paul και George Scott. Η avant premiere θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου οπότε και τα μέλη του συγκροτήματος θα το παρακολουθήσουν στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες. Η πρεμιέρα στο Λονδίνο θα γίνει την πρώτη Νοεμβρίου στη Leicester Square, ενώ εμείς θα το παρακολουθήσουμε στα Village Cinemas στις 3 Νοεμβρίου.

Photo: Duran Duran Facebook

BREAKING MUSIC