Ποια τραγούδια θα παίξουν στις συναυλίες τους οι Tindersticks

Απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αύριο στης Θεσσαλονίκης.

BREAKING
 

Απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αύριο στης Θεσσαλονίκης.

Tindersticks with orchestra and guests, άρεσαν πολύ οι Tindersticks χθες το βράδυ. Εμείς θα τους δούμε σήμερα και θα σας πούμε αύριο εντυπώσεις. Οσοι τους παρακολούθησαν πάντως στην πρώτη συναυλία της σειράς έμειναν ενθουσιασμένοι.

Διαβάστε και δύο λόγια από το Δελτίο Τύπου που μας έστειλαν σήμερα οι διοργανωτές: «Οι αγαπημένοι και ξεχωριστοί Tindersticks, γιορτάζοντας χθες την 30η τους επέτειο, πρόσφεραν στο ελληνικό κοινό μία μοναδική μουσική παράσταση με το best of των album τους, μέσα στην κατάμεστη Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Επισφράγισαν την ιδιαίτερη σχέση που, εδώ και τρεις δεκαετίες, τους δένει με την Ελλάδα και το ελληνικό κοινό και απέδειξαν ότι καθόλου άδικα και καθόλου τυχαία κατέχουν μια υψηλή θέση στην καρδιά του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού. Ενός κοινού που τους ακολουθεί με αμείωτο πάθος όλα αυτά τα χρόνια της συγκλονιστικής διαδρομής τους και χθες στη συναυλία τους στην υπέροχης ακουστικής αίθουσα του ΜΜΑ ήταν πάρα πολύ θερμό και τους χειροκρότησε δυνατά "αναγκάζοντας" τους σε δύο encore».

Το «αναγκάζοντάς τους σε σε δύο encore» βέβαια είναι λίγο τραβηγμένο αφού, όπως βλέπουμε στο setlist της βραδιάς (δια χειρός Θάλειας Καραμολέγκου) θα έκαναν δύο encore ούτως ή άλλως.

Αυτά τα τραγούδια θα παίξουν και απόψε και αύριο όπως καταλαβαίνετε.

BREAKING MUSIC