Ο Δεκέμβρης της Ευσταθίας

Με αφορμή το νέο της δίσκο και το live της στο Half Note, η Ευσταθία γράφει στο loaded

BREAKING
 

Με αφορμή το νέο της δίσκο και το live της στο Half Note, η Ευσταθία γράφει στο loaded

Δεκέμβρης

Αγαπώ τον Δεκέμβρη. Γιατί εμπεριέχει ένα Θαύμα. Γιατί κρύβει μια Υπόσχεση και μια Ελπίδα. Κι εμείς τα έχουμε ανάγκη όλα αυτά. Μάλλον, δεν μπορούμε να ζήσουμε δίχως αυτά. Γιατί μετά την μεγαλύτερη νύχτα του έτους (το χειμερινό ηλιοστάσιο) στις 21 Δεκεμβρίου, η ημέρα αρχίζει πάλι να μεγαλώνει, λεπτό προς λεπτό. Και γιατί το Θαύμα, τα Χριστούγεννα, είναι εκτός των άλλων, η συνειδητοποίηση ότι το Φως κερδίζει πάλι έδαφος απέναντι στο Σκοτάδι.

Σ' αυτό το μήνα έχω κι εγώ τα γενέθλιά μου. Γι' αυτό και αποφάσισα εκείνη την ημέρα να κυκλοφορήσω μετά από αρκετά χρόνια ένα καινούργιο άλμπουμ.

Την πρώτη Δεκεμβρίου κυκλοφορεί διαδυκτιακά από την Digital Minds το καινούργιο μου άλμπουμ με τίτλο: «Γένους Θρυλικού».

Έπονται μια συναυλία στο HALF NOTE (7 Δεκεμβρίου) με αγαπημένους φίλους και ένα νέο επίσης θεατρικό μου έργο που θα ανέβει από τη Βίκυ Βολιώτη στο «Ιδιόμελο» με τίτλο: «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος». Εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει σε όλους την ειρήνη και την επίγνωση του ποιοι πραγματικά είμαστε. Καλή ακρόαση!                                    

Ευσταθία

Λεπτομέρειες για το live ΕΔΩ

BREAKING MUSIC