Import Music

Πάρτι με το Trio Mousikanti

IMPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

21/01/2023, 28/01/2023


__ Χώρος

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

 Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη


__ Εισιτήρια

15 ευρώ

 

Για δύο Σάββατα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Οι Trio Musicanti, μια παρέα μουσικών πρώτης γραμμής με μεγάλες περγαμηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό, σας προσκαλεί για δύο μοναδικές εμφανίσεις τα Σάββατα 21 & 28 Ιανουαρίου στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου σε ένα ξέφρενο λαϊκό -και όχι μόνο – πάρτι.

Ο Μανώλης Καραντίνης, ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού και εξαιρετικά δημοφιλής στο πλατύ κοινό από τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου (Βοσκόπουλος, Ρέμος, Βιτάλη και τόσους άλλους), ο βιρτουόζος βιολιστής Θάνος Γκιουλετζής (γνωστός από την συμμετοχή του στο σχήμα του Αντ. Ρέμου και τις συνεργασίες του με Γ. Πάριο, Χαρ. Αλεξίου κ.α) και ο ξεσηκωτικός Αχιλλέας Σοφούδης στο πιάνο και τη φωνή στήνουν στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ένα γλέντι άνευ προηγουμένου.

Κάθε βραδιά είναι μοναδική αφού το πρόγραμμα δεν είναι ποτέ το ίδιο. Οι διαθέσεις του κοινού και η ενέργεια που δημιουργείται στην κάθε παράσταση κάνει τα τραγούδια να διαδέχονται το ένα το άλλο και τις μελωδίες να μπλέκονται με το τραγούδι και τον χορό.

Οι μουσικές εναλλαγές απρόβλεπτες και προκλητικές: από solo μπουζούκι και μελωδίες διεθνούς ρεπερτορίου για βιολί και πιάνο, μέχρι ξέφρενους λαϊκούς και παραδοσιακούς χορευτικούς ρυθμούς, με το καλό ελληνικό τραγούδι να έχει την τιμητική του.

Προπώληση: viva.gr 

Ώρα έναρξης: 22:30 

IMPORT MUSIC