Ακούστε την ολοκαίνουργια μίξη του Panopticom του Peter Gabriel

Το Panopticom (Dark-Side Mix) ακολουθεί την κυκλοφορία του Panopticom (Bright Side Mix)

BREAKING
 

Το Panopticom (Dark-Side Mix) ακολουθεί την κυκλοφορία του Panopticom (Bright Side Mix)

Του Ηλία Σελιμά

Ήταν η πρώτη νέα μουσική από το επερχόμενο άλμπουμ του Gabriel, i/o. Οι κυκλοφορίες είναι χρονικά σύμφωνες με τη νέα πανσέληνο. Ο Gabriel κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ολοκαίνουργια μουσική συνδεδεμένη με τον σεληνιακό κύκλο.

Σε ένα ενημερωτικό δελτίο προς το Full Moon Club του, ο Gabriel ανακοίνωσε: "Είμαι τυχερός που έχω δύο από τους καλύτερους mix engineers του κόσμου: τον Tchad Blake και τον Mark 'Spike' Stent, που δουλεύουν μαζί μου στη μουσική του i/o. Αντί να επιλέξω μόνο μία από τις μίξεις τους για να κυκλοφορήσω, αποφάσισα ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι σε θέση να ακούσει όλη τη σπουδαία δουλειά που κάνουν και οι δύο

"Σκοπεύω να τους ζητήσω να μιξάρουν το τραγούδι κάθε μήνα, με τις μίξεις του Spike να ονομάζονται Bright-Side και του Tchad Dark-Side. Το αν θα ακούσετε πρώτα την Bright-Side ή τη Dark-Side θα διαφέρει κάθε πανσέληνο, ανάλογα με τη σειρά που θα αποφασίσουμε να τα κυκλοφορήσουμε.

"Ξέρω ότι αυτή η λεπτομέρεια δεν είναι για όλους, αλλά ελπίζω ότι όσοι ασχολούνται με τη μουσική τους παραγωγή θα απολαύσουν τις διαφορετικές ερμηνείες τους".

 

BREAKING MUSIC