Οι Yes πούλησαν τον κατάλογό τους στη Warner Music Group

Απέκτησε τον κατάλογο της Atlantic Records.

BREAKING
 

Απέκτησε τον κατάλογο της Atlantic Records.

Του Ηλία Σελιμά

Οι Yes κυκλοφόρησαν αρκετά άλμπουμ με την Atlantic, μεταξύ των οποίων το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους (1969), το Fragile (1971), το Close to the Edge (1972) και το 90125 (1983).

Η πλήρης συμφωνία περιλαμβάνει 12 στούντιο άλμπουμ, καθώς και ζωντανές ηχογραφήσεις και συλλογές. "Η γνωριμία μου με τους Yes έγινε όταν δούλευα σε ένα δισκοπωλείο στο Οχάιο το 1983. Λάτρεψα το άλμπουμ 90125 και πήγα να δω το συγκρότημα ζωντανά, όπου και γνώρισα τον κατάλογο των απίστευτων τραγουδιών τους. Από τότε είμαι θαυμαστής τους και είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι και είναι για εμάς μεγάλη τιμή που η σχέση μεταξύ των Yes και της Warner Music θα συνεχιστεί για πάντα", δήλωσε ο πρόεδρος του παγκόσμιου καταλόγου της Warner Music, Kevin Gore.

"Ολόκληρη η οικογένεια των Yes ενώθηκε και συνεργάστηκε με ενθουσιασμό με την Warner Music Group για να εξασφαλίσει αυτή την ιστορική συμφωνία, διασφαλίζοντας ότι αυτές οι εμβληματικές ηχογραφήσεις θα συνεχίσουν να επιμελούνται με τον βέλτιστο τρόπο για να ενθουσιάσουν τους οπαδούς τους σε περισσότερες από πέντε δεκαετίες, ενώ παράλληλα θα βρίσκουν και θα αναπτύσσουν νέα ακροατήρια για αυτή τη διαχρονική μουσική", συμπλήρωσαν οι Yes.

Οι Yes σχηματίστηκαν αρχικά από τους Chris Squire, Jon Anderson, Bill Bruford, Peter Banks και Tony Kaye το 1968. Το συγκρότημα έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Σήμερα το συγκρότημα αποτελείται από τους Steve Howe, Geoff Downes, Billy Sherwood και Jon Davison.

BREAKING MUSIC