Το 72 Seasons Global Premiere των METALLICA έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες

Παγκοσμίως για μία μόνο βραδιά

BREAKING
 

Παγκοσμίως για μία μόνο βραδιά

Του Ηλία Σελιμά

Οι METALLICA και η Trafalgar Releasing απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε ένα παγκόσμιο πάρτι ακρόασης: την παγκόσμια πρεμιέρα του επερχόμενου 12ου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, "72 Seasons". Για ένα μόνο βράδυ, την Πέμπτη 13 Απριλίου, το "72 Seasons" θα παιχτεί ολόκληρο σε ήχο surround, αποκλειστικά για το κινηματογραφικό κοινό σε όλο τον κόσμο - με κάθε ένα από τα νέα τραγούδια να συνοδεύεται από το δικό του μουσικό βίντεο και αποκλειστικό σχόλιο από το συγκρότημα. Το αποτέλεσμα θα προσφέρει στους οπαδούς μια αξέχαστη βραδιά, καθώς θα ακούσουν - δουν το "72 Seasons" για πρώτη και ολοκληρωμένη φορά την παραμονή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του στις 14 Απριλίου.

Το "72 Seasons" θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου από την Blackened Recordings των METALLICA. Σε παραγωγή του Greg Fidelman με τους James Hetfield και Lars Ulrich, και με διάρκεια πάνω από 77 λεπτά, το 12-track "72 Seasons" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή νέου υλικού των METALLICA μετά το "Hardwired...To Self-Destruct" του 2016. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε μορφές, όπως 2LP 140g μαύρο βινύλιο και παραλλαγές περιορισμένης έκδοσης, CD και ψηφιακά.

"Αυτή είναι μια μνημειώδης ευκαιρία για τους οπαδούς των METALLICA να ακούσουν πρώτοι το νέο άλμπουμ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της ιστορικής παγκόσμιας στιγμής - συνδέοντας τους METALLICA με τους οπαδούς τους για άλλη μια φορά", δήλωσε ο Kymberli Frueh, στέλεχος της Trafalgar Releasing.

BREAKING MUSIC