Ο Bruce Dickinson των Iron Maiden ανακοίνωσε σόλο άλμπουμ

«Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ξεχωριστό»

BREAKING
 

«Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ξεχωριστό»

Του Ηλία Σελιμά

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα ένδειξη επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας, το νέο σόλο άλμπουμ του Bruce Dickinson σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται να είναι μια πανδαισία για τις αισθήσεις. Συνεχίζοντας προέβλεψε ότι όλοι θα το "γουστάρουμε" πολύ, ενώ μοιράστηκε ότι είναι "πολύ περήφανος" για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο frontman των Iron Maiden έδωσε τις σκέψεις του για το επερχόμενο project κατά τη διάρκεια συνέντευξης "τύπου" στο Ελσίνκι στις 19 Ιανουαρίου, όπου έκανε μια ομιλία.

Όταν ρωτήθηκε από έναν οπαδό για το πότε θα το ακούσουμε, απάντησε: "Σύντομα. Προφανώς, θα μεσολαβήσει μια περιοδεία των Maiden ανάμεσα στο να τελειώσω το άλμπουμ και να το ακούσετε εσείς αργότερα. Δεν θα σας πω πότε. Θα είναι μια έκπληξη. Όχι πραγματικά. Αλλά έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από τον συγκεκριμένο δίσκο- έχει περάσει πολύς καιρός. Ο ίδιος ο δίσκος είναι, νομίζω... είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά ξεχωριστός. Νομίζω ότι θα σας αρέσει πολύ", συνεχίζει.

"Υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που κάνω γύρω από αυτό, τα οποία ελπίζω ότι θα είναι επίσης αρκετά ενδιαφέροντα. Έχω λοιπόν πολλά πράγματα που θα κάνω και θα είμαι απασχολημένος φέτος προετοιμάζοντας όλα αυτά. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω προς το παρόν. Και θα υπάρξει περιοδεία. Και θα έρθουμε, ελπίζω, στο Ελσίνκι".

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν μια σειρά γραμματοσήμων της Royal Mail, με ένα μείγμα από ζωντανές λήψεις από όλη την καριέρα του συγκροτήματος, καθώς και τέσσερις απεικονίσεις με πρωταγωνιστή τη μασκότ του συγκροτήματος Eddie the Head. Τα γραμματόσημα, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το συγκρότημα και την εταιρεία διαχείρισής τους Phantom Music, είναι από τα τελευταία που απεικονίζουν το κεφάλι της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β' και είναι διαθέσιμα για αγορά από τη Royal Mail τώρα όλα ως μέρος ενός πακέτου παρουσίασης που περιέχει 12 γραμματόσημα στην τιμή των 17,70 λιρών.

BREAKING MUSIC