Ο Mick Jagger λανσάρει τη δική του σειρά από φυσαρμόνικες

Και ελπίζει ότι «θα φτάσουν στα χέρια νέων παικτών φυσαρμόνικας που θα αποδειχθούν οι θρύλοι του μέλλοντος».

BREAKING
 

Και ελπίζει ότι «θα φτάσουν στα χέρια νέων παικτών φυσαρμόνικας που θα αποδειχθούν οι θρύλοι του μέλλοντος».

Του Ηλία Σελιμά

Σε δήλωσή του, ο frontman των Rolling Stones χαρακτήρισε τη νέα του συνεργασία με την whynow Music και τον Lee Oskar ως "φανταστικά νέα", προσθέτοντας ότι "ελπίζω ότι κάποια από αυτά θα φτάσουν στα χέρια νέων παικτών φυσαρμόνικας που θα αποδειχθούν οι θρύλοι του μέλλοντος".

Ο ίδιος συνέχισε: "Άρχισα να μαθαίνω φυσαρμόνικα αφού άκουσα τους μεγάλους του μπλουζ, όπως ο Little Walter και ο Sonny Boy Williamson. Από τότε έχω παίξει φυσαρμόνικα σε πάρα πολλά κομμάτια και σε αμέτρητες συναυλίες όλα αυτά τα χρόνια".

Τον ενθουσιασμό του Jagger συμμερίστηκε και ο Oskar, ο οποίος δήλωσε ότι είναι "ενθουσιασμένος" που θα συνεργαστεί με τον εμβληματικό frontman.

"Όταν ξεκίνησα την Lee Oskar Harmonicas με τον Tombo το 1983, ήταν το όνειρό μου να δημιουργήσω φυσαρμόνικες που όχι μόνο θα ξεπερνούσαν τα δικά μου πρότυπα αλλά θα αγκαλιάζονταν και από άλλους επαγγελματίες της μουσικής. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το γεγονός ότι κάποιος με την επιτυχία και το επίπεδο καλλιτεχνίας του Jagger επιλέγει το σύστημα φυσαρμόνικας μας. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας".

Η φυσαρμόνικα με την υπογραφή του Jagger θα κοστίζει 49,99 λίρες Αγγλίας (56.95 ευρώ) και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία εδώ. Θα αποσταλεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Οι φυσαρμόνικες, οι οποίες είναι περιορισμένες σε 2.500 μονάδες, διατίθενται σε 10 μείζονα διατονικά κλειδιά (C, D, E δίεση, E, F, F δίεση, G, A δίεση, A και B δίεση) και κάθε μία θα συνοδεύεται από μια προσαρμοσμένη θήκη με το σήμα του Mick Jagger.

BREAKING MUSIC