Ο Corey Taylor ολοκληρώνει την ηχογράφηση του δεύτερου σόλο άλμπουμ του

Ο πάντα πολυάσχολος Corey Taylor ολοκλήρωσε επίσημα τις ηχογραφήσεις για τη συνέχεια του CMFT του 2020.

BREAKING
 

Ο πάντα πολυάσχολος Corey Taylor ολοκλήρωσε επίσημα τις ηχογραφήσεις για τη συνέχεια του CMFT του 2020.

Του Ηλία Σελιμά

Ο frontman των Slipknot και Stone Sour ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις του δεύτερου προσωπικού του άλμπουμ στο The Hideout Recording Studio στο Las Vegas στις αρχές Ιανουαρίου μαζί με τον Jay Ruston. Ο παραγωγός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων με τους Steel Panther και τους Anthrax.

"Τελειώσαμε με την ηχογράφηση του νέου δίσκου [του Corey Taylor] στο Vegas", έγραψε ο μπασίστας του Taylor, Eliot Lorango, στο Instagram, ενώ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το στούντιο. "Πραγματικά φοβερές 6 εβδομάδες με όλους τους εμπλεκόμενους! Ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι". Δείτε την ανάρτηση παρακάτω.

Αυτό το συναίσθημα φαίνεται να συμμερίζεται και ο Taylor, ο οποίος μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό του να πηγαίνει στο στούντιο για να ξεκινήσει την ηχογράφηση στις 21 Ιανουαρίου. Στο κλιπ, ο ενθουσιασμός του Taylor για το νέο άλμπουμ ήταν εμφανής.

Είμαι πραγματικά, πραγματικά ενθουσιασμένος. Θέλω να πω, όλα είναι μεγαλύτερα αυτή τη φορά, φίλε. Όλα ακούγονται καλύτερα, όλα τρέχουν καλύτερα, όλα τρέχουν πιο ζεστά. Αντί για εκεί από όπου ήρθα, εδώ πηγαίνω. Μουσικά, είναι πιο σκληρό, είναι πιο γρήγορο, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα από το πρώτο άλμπουμ. Έτσι, υπάρχουν στοιχεία των Slipknot, υπάρχουν στοιχεία των Stone Sour, υπάρχουν στοιχεία των CMFT- υπάρχουν στοιχεία από τα πράγματα που κάνω εδώ και χρόνια... όλα τα πράγματα που πάντα ήθελα να κάνω, τα κάνουμε. Απλά το ανεβάζουμε και όλα ακούγονται τόσο γαμάτα καλά που δεν μπορώ καν να σου περιγράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι που ξεκινάω με αυτό... Σοβαρό σαν καρδιακή προσβολή, κανείς δεν είναι έτοιμος για αυτό που πρόκειται να ακούσει. Είναι αλήθεια. Αλλά πρώτα πρέπει να το ηχογραφήσουμε.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ -αλλά όσο περιμένετε, μπορείτε να τον δείτε σε μια σύντομη πορεία με την υποστήριξη των Cherry Bombs τον Μάιο, καθώς και με τους Slipknot από τον Μάρτιο. Φροντίστε να πάρετε τα εισιτήριά σας εδώ.

BREAKING MUSIC