Ένα φλιπεράκι με θέμα τους Foo Fighters είναι στα σκαριά

Από την Stern Pinball.

BREAKING
 

Από την Stern Pinball.

Του Ηλία Σελιμά

Σε ένα πρόσφατο βίντεο animation, οι Foo Fighters στεγάζονται σε έναν πυροσβεστικό σταθμό. Ένας συναγερμός χτυπάει σηματοδοτώντας μια εξωγήινη εισβολή και το γκρουπ μπαίνει αμέσως σε ένα κόκκινο βαν. Στο όχημα διακρίνονται καρτουνίστικες εκδοχές κάθε μέλους, όπως ο Dave Grohl, οι κιθαρίστες Chris Shiflett και Pat Smear, ο μπασίστας Nate Mendel, ο πληκτράς Rami Jaffee και ο αείμνηστος ντράμερ Taylor Hawkins. Όλο το κλιπ συνοδεύεται από την επιτυχία των Foo Fighters του 2002 "All My Life".

Πρόκειται για το τελευταίο από μια μεγάλη σειρά παιχνιδιών που σχετίζονται με τη ροκ μουσική από το Stern Pinball. Ο κατασκευαστής έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν φλίπερ για τους Guns N' Roses, Iron Maiden, Led Zeppelin, Aerosmith, Metallica, AC/DC και Rolling Stones. Το παιχνίδι φλίπερ 2022 Rush πήρε πρόσφατα πέντε τρόπαια στα ετήσια βραβεία Pinball Awards. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του φλίπερ Foo Fighters δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ένα μήνυμα στον ιστότοπο της Stern σημειώνει ότι μόνο "ένας πολύ περιορισμένος αριθμός φλίπερ Foo Fighters Limited Edition είναι διαθέσιμος για αγορά στο Stern Store". Ο ιστότοπος εμφανίζει επίσης ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης, το οποίο λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του παιχνιδιού είναι απλώς η τελευταία προσθήκη σε αυτό που ήδη διαμορφώνεται ως μια πολυάσχολη χρονιά για το συγκρότημα. Οι Foo Fighters θα είναι headliners σε πολλά φεστιβάλ το 2023, όπως το Boston Calling, το Sonic Temple, το Bonnaroo και το Sea.Hear.Now.

BREAKING MUSIC