Υποψία νέου τραγουδιού από τους Metallica μέσω TikTok;

Οι οπαδού αναμένουν...

BREAKING
 

Οι οπαδού αναμένουν...

Του Ηλία Σελιμά

Οι καλλιτέχνες έχουν επινοήσει πολύ δημιουργικούς τρόπους για να κυκλοφορήσουν νέο υλικό τελευταία, και φαίνεται ότι οι Metallica ίσως ετοιμάζουν άλλο ένα νέο τραγούδι στον λογαριασμό τους στο TikTok.

Οι Metallica ανέβασαν ένα βίντεο με τον Lars Ulrich να παίζει ντραμς πριν από τρεις ημέρες (25 Φεβρουαρίου) και στη συνέχεια, προχθές, ανέβασαν ένα άλλο βίντεο με τον Ulrich και τον Robert Trujillo να παίζουν ταυτόχρονα. Στο τελευταίο κλιπ, το οποίο κοινοποιήθηκε χθες, εμφανίζεται επίσης ο James Hetfield να τζαμάρει μαζί τους, αν και τα τρία μέλη εκτελούν τα μέρη τους από διαφορετικές θέσεις - ο σκύλος του Trujillo κάνει επίσης ένα πέρασμα.

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο Kirk Hammett θα εμφανιστεί στο επόμενο, και με βάση το χρονοδιάγραμμα, πιθανότατα θα αναρτηθεί σήμερα. Πολλοί οπαδοί στα σχόλια φαίνεται να πιστεύουν ότι τα βίντεο είναι ένας τρόπος για να προωθήσουν ένα επερχόμενο νέο τραγούδι, το οποίο θα είναι το τρίτο κομμάτι που κυκλοφόρησε η μπάντα από το 72 Seasons, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο περισσότερο από ενάμιση μήνα.

Άλλοι οπαδοί στο Reddit προφανώς απολαμβάνουν αυτό που ακούνε στα τμήματα, οπότε δείτε τα μόνοι σας παρακάτω.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το να βλέπει τα μέλη του συγκροτήματος να παίζουν μαζί ένα τραγούδι από διαφορετικές τοποθεσίες είναι συμβολικό για τον τρόπο με τον οποίο το 72 Seasons δημιουργήθηκε. Η πανδημία COVID-19 ανάγκασε σε παγκόσμιο αποκλεισμό την ώρα που οι ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν να δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του Hardwired του 2016... To Self-Destruct, οπότε έκαναν εβδομαδιαίες συναντήσεις στο Zoom και άρχισαν να δημιουργούν τα τραγούδια με αυτόν τον τρόπο.

BREAKING MUSIC