Ο Steve Harris θα περιοδεύσει ταυτόχρονα με τους Iron Maiden και τους British Lion αυτό το καλοκαίρι

Οι British Lion, το side project του μπασίστα των Iron Maiden, Steve Harris

BREAKING
 

Οι British Lion, το side project του μπασίστα των Iron Maiden, Steve Harris

Του Ηλία Σελιμά


Οι British Lion ανακοίνωσαν μια ευρωπαϊκή περιοδεία για αυτό το καλοκαίρι. Ο κύκλος των συναυλιών θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Οι 15 ημερομηνίες περιλαμβάνουν δύο προαναγγελθείσες φεστιβαλικές εμφανίσεις - στο Hellfest στη Γαλλία και στο Sweden Rock - καθώς και δύο συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Nottingham και το Manchester, όπου θα τους υποστηρίξουν οι Stray. Πλήρεις ημερομηνίες παρακάτω.

Η περιοδεία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με το πρόγραμμα των Iron Maiden το 2023, με την πρεμιέρα των Βρετανών Lion στο χωρητικότητας 2000 θέσεων Cvetlicarna στη Λιουμπλιάνα να έρχεται μία ημέρα πριν την εμφάνιση της κύριας μπάντας του Harris στο 16.000 θέσεων Arena Stozice στην ίδια πόλη.

Το μοτίβο επαναλαμβάνεται σε όλο το πρόγραμμα, με την τελευταία ημερομηνία στο χωρητικότητας 1000 θέσεων Backstage Halle του Μονάχου στις 30 Ιουλίου να ακολουθείται από δύο συναυλίες των Maiden στο Olympiahalle των 15.500 θέσεων.

"Μόλις περάσαμε υπέροχα στην περιοδεία του Ιανουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι υπέροχο που θα ξαναβγούμε το 2023", λέει ο Harris. "Ανυπομονώ πραγματικά για τις δύο καλοκαιρινές περιοδείες φέτος!"

BREAKING MUSIC