Ο Stephen Stills ανακοινώνει νέο άλμπουμ, «Live at Berkeley 1971»

Στις 28 Απριλίου.

BREAKING
 

Στις 28 Απριλίου.

Του Ηλία Σελιμά

Το LP περιλαμβάνει 14 ακυκλοφόρητα κομμάτια που είχαν ηχογραφηθεί κατά τη διάρκεια δύο βραδιών στο Berkeley Community Theater στο Berkeley της Καλιφόρνια στις 20 και 21 Αυγούστου 1971. Το σετ ανοίγει με το "Love the One You're With", το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, μαζί με το track listing του άλμπουμ.

Με την υποστήριξη των Memphis Horns στην πρώτη του σόλο περιοδεία, ο Stills παρουσίασε τόσο ένα σόλο ακουστικό σετ όσο και ένα ηλεκτρικό. Στο Berkeley τον συνόδευσε ο David Crosby σε δύο τραγούδια, το "You Don't Have to Cry" και το "The Lee Shore".

"Η οικειότητα του Berkeley Community Theater φάνηκε να λειτουργεί ως σημείο εστίασης μεταξύ του κοινού και της ενέργειας που περιβάλλει το κοινωνικό κλίμα της εποχής", δήλωσε ο Stills σε δελτίο τύπου. "Ήταν η πρώτη μου περιοδεία ως σόλο καλλιτέχνης και αυτές οι συναυλίες ήταν θορυβώδεις και ασυγκράτητες, που αποτυπώνονται εδώ σε αυτές τις ηχογραφήσεις".

Το Stephen Stills Live at Berkeley 1971 θα είναι διαθέσιμο σε CD, LP και ψηφιακές μορφές, καθώς και σε ένα πολυτελές πακέτο που περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες 8x10 του φωτογράφου Henry Diltz που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης σόλο περιοδείας του Stills και μια αριθμημένη λιθογραφία κορνιζαρισμένη με αυτοπροσωπογραφία περιορισμένης έκδοσης.

 

BREAKING MUSIC