Ο Andy Taylor φέρεται να συμμετέχει στο επόμενο άλμπουμ των Duran Duran

Είναι, ως γνωστόν, άρρωστος...

BREAKING
 

Είναι, ως γνωστόν, άρρωστος...

Του Ηλία Σελιμά

Ο πρώην κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, θα συμμετέχει στο επόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Την αποκάλυψη έκανε η Mirror επικαλούμενη τον μπασίστα John Taylor ο οποίος δήλωσε ότι ο τραγουδιστής Simon Le Bon θα ταξιδέψει στο στούντιο του καρκινοπαθούς πρώην συναδέλφου του στην Ίμπιζα για να ηχογραφήσει υλικό για ένα LP που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους.

Η ανίατη κατάσταση της υγείας του Andy επιβεβαιώθηκε λίγο πριν οι Duran Duran ενταχθούν στο Rock & Roll Hall of Fame πέρυσι, πράγμα που σημαίνει ότι η προγραμματισμένη ζωντανή επανένωση τους στην τελετή δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. «Όταν έριξε τη βόμβα δύο ημέρες πριν από το Hall of Fame, ήταν πραγματικά σοκαριστικό και τρομερά λυπηρό», δήλωσε ο John σε πρόσφατη βραδιά γκαλά για το ταμείο έρευνας για τον καρκίνο.

Συνεχίζει: «Δουλεύουμε σε ένα άλμπουμ αυτή τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους και παίζει κιθάρα. Αν είχε έρθει στο Λος Άντζελες και είχε πάει απλά στο τηλεοπτικό σόου, μάλλον δεν θα το είχαμε σκεφτεί καν. Υπάρχουν πολλές διασκευές στο άλμπουμ, τραγούδια που είχαν σημασία για εμάς όταν ήμασταν παιδιά. Οπότε το να είναι μέρος αυτού του project είναι υπέροχο».

Ο John συνέχισε λέγοντας: «Ο Le Bon πετάει στην Ίμπιζα για να δουλέψει με τον Andy. Εύχομαι κάπως να ήμουν εκεί. Νομίζω ότι θα είναι υπέροχα. Έχουν να βρεθούν μαζί στο στούντιο ίσως 10 με 20 χρόνια».

Τα νέα σχόλια του μπασίστα απηχούν τις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή του νωρίτερα αυτό το μήνα. «Υπάρχει ένα project που έχουμε στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους. Στην πραγματικότητα, πρόκειται κυρίως για διασκευές- αυτό είναι μέρος ενός ολόκληρου εννοιολογικού project πάνω στο οποίο δουλεύουμε. ... Θα ξαναμπούμε στο στούντιο μαζί σε ένα μήνα περίπου, για να δούμε τι μπορούμε να μαγειρέψουμε».

BREAKING MUSIC