Ο Benedict Cumberbatch θα υποδυθεί τον Pete Seeger στην ταινία για τον Bob Dylan «A Complete Unknown»

Και η Monica Barbaro θα ενσαρκώσει την Joan Baez.

BREAKING
 

Και η Monica Barbaro θα ενσαρκώσει την Joan Baez.

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Benedict Cumberbatch έχει επιλεγεί για να υποδυθεί τον Pete Seeger στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Bob Dylan A Complete Unknown, δήλωσε ο σκηνοθέτης James Mangold στο Deadline σε μια νέα συνέντευξη. Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό σετ του Dylan στο Newport Folk Festival το 1965. Ως θρυλικός μουσικός της φολκ και μακροχρόνια επιρροή στον Dylan, τόσο όσον αφορά τη μουσική του όσο και τον ακτιβισμό του, ο Seeger παίζει καθοριστικό ρόλο στην πραγματική ιστορία του Dylan. Υπήρξε πρώιμος υποστηρικτής του ανερχόμενου τότε καλλιτέχνη, βοήθησε το ντεμπούτο άλμπουμ του να προσγειωθεί στην Columbia και τον κάλεσε να εμφανιστεί στο Newport Folk Festival.

Τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε ότι ο Timothée Chalamet θα υποδυθεί τον Dylan, ενώ η Monica Barbaro έχει αναλάβει να ενσαρκώσει την Joan Baez. Στο καστ συμμετέχει επίσης η Elle Fanning ως Sylvie Russo, μια φοιτήτρια και καλλιτέχνιδα που φέρεται ως το ερωτικό ενδιαφέρον του Dylan στις αρχές της δεκαετίας του '60. (Ο Dylan έβγαινε ως γνωστόν με την καλλιτέχνιδα Suze Rotolo, η οποία εμφανίζεται στο εξώφυλλο του The Freewheelin' Bob Dylan, για αρκετά χρόνια την ίδια περίοδο, ωστόσο τόσο το Deadline όσο και το IMDB γράφουν τον χαρακτήρα της Fanning ως Sylvie Russo).

Η παραγωγή του A Complete Unknown θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι. Συμπαραγωγός είναι ο James Mangold, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Jay Cocks. Ο ίδιος ο Bob Dylan είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της ταινίας και ο Mangold δήλωσε προηγουμένως ότι ο Chalamet θα τραγουδήσει μόνος του για την ταινία.

BREAKING MUSIC