dj's

Το official pre-Pride Party του Athens Pride επιστρέφει

DJ'S

__ Ημερομηνία

27/05/2023


__ Χώρος

LOHAN

 Ιερά Οδός 32, Αθήνα


__ Εισιτήρια

Γενική Είσοδος 12€

 

Σάββατο 27 Μαΐου στο Lohan Club

Το official pre-Pride Party του Athens Pride επιστρέφει δυναμικά μετά από 4 χρόνια αισθητής απουσίας, το Σάββατο 27 Μαΐου, για ένα βράδυ που θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες με ασταμάτητη μουσική, dj sets, performances και ένα από τα πιο σημαντικά fundraising events του φετινού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

Το Athens Pride παρουσιάζει το πιο πολυσυλλεκτικό και συμπεριληπτικό party, σε συνεργασία με το HER Project, την local πλατφόρμα υποστήριξης και ενδυνάμωσης θηλυκοτήτων και υποεκπροσωπούμενων ομάδων στη μουσική βιομηχανία. Με ένα πρόγραμμα που θα μας κάνει να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης, το official pre-Pride party θα έχει στα decks κάποια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ονόματα της τοπικής σκηνής, με κοινό τόπο την ενωτική εξωστρέφεια που έχουν δείξει σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στον χώρο.

Από τον πρωτοπόρο και επιδραστικό Mikael Delta, στον master της techno και resident θρυλικών venues, όπως τα Factory και Graffiti, Mikee, στον παραγωγό και DJ, ELIOT, την DJ και παραγωγό, Olga. Από τον αγαπημένο DJ /selector, Θανάση Καρανίκα, στο Disco Lesbiana πρότζεκτ, στους The Dreamer και Denis DOr, των Purple Nights, τον δυναμικό Fro των Mondroids και SLAM! Nights, αλλά και τις Fo & VRGN του HER Project, η βραδιά θα καλύψει όλα τα μουσικά γούστα, ξεκινώντας από την pop και καταλήγοντας στη house και την techno.

Το Σάββατο 27 Μαΐου το Lohan Club θα ανοίξει τις πόρτες του για να μας υποδεχτεί στο μεγαλύτερο fundraising LGBTQI+ party της χρονιάς.

Το Athens Pride

Το Athens Pride από το 2005 ενδυναμώνει τον πολύχρωμο παλμό της LGBTQI+ κοινότητας στην καρδιά της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας πέρυσι πάνω από 150.000 άτομα για τη μεγαλύτερη πορεία που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Φέτος, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου με δεκάδες εκδηλώσεις μέσα στην πόλη της Αθήνας και θα κορυφωθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Σύνταγμα με τα περίπτερα των οργανώσεων, την κεντρική συναυλία και φυσικά την πορεία μνήμης, διεκδίκησης και υπερηφάνειας. Φέτος, οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση θα ποικίλουν από θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, ταινίες, εκθέσεις, μέχρι πάρτι, συζητήσεις και workshops.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

 

DJ'S