Export Music

Οι Agnostic Front στο AN

EXPORT MUSIC

__ Ημερομηνία

13/06/2023


__ Χώρος

An club

 Σολωμού 13, Εξάρχεια


__ Εισιτήρια

Προπώληση: 23 ευρώ

 

NxYxHxC

Μια από τις πιο σημαντικές μπάντες του hardcore της Ανατολικής Ακτής, οι διαβόητοι Agnostic Front από τη Νέα Υόρκη έρχονται στην Ελλάδα για μια συναυλία στις 13 Ιουνίου στο AN Club, η οποία αναμένεται να είναι για τους φίλους του είδους περίπου... θρησκευτική εμπειρία.

Οι Agnostic Front, που δημιουργήθηκαν το 1980 και συνεχίζουν ως σήμερα, «σφράγισαν» το east coast HxC με ιστορικούς δίσκους όπως το «Victim In Pain» (1984), το «Cause for Alarm» (1986) και το «Liberty and Justice for...», ενώ σύντομα άρχισαν να επεκτείνουν τον ήχο του στο χώρο του crossover, όπου το hardcore punk συνάντησε το thrash metal.

Μετά από ένα σύντομο διάλλειμμα, το γκρουπ επανασυστήθηκε το 1996 και πειραματίστηκε με τον ήχο του, κάποιες φορές ακολουθώντας τάσεις «μαθητών» του όπως οι Hatebreed, ωστόσο, μέχρι και σήμερα οι Agnostic Front παραμένουν σημείο αναφοράς στο σύγχρονο hardcore, ενώ οι συναυλίες τους είναι η... χαρά του mosher.

Την συναυλία ανοίγουν οι Against All Odds (Athens hc) και για πρώτη φορά θα υποδεχτούμε τους ΧResistenciAX απο την Τιφλίδα της Γεωργίας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Εισιτήρια: FULL MOON (Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια και Νορμανού 7, Μοναστηράκι), OLDSCHOOL (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια), RHYTHM RECORDS (Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια)

 

EXPORT MUSIC