To Primavera Sound σε δωρεάν live streaming

Για πάρτε θέση στον... καναπέ

BREAKING
 

Για πάρτε θέση στον... καναπέ

Η Amazon Music αποκάλυψε τα πρώτα ονόματα που θα δείξει σε live streaming από το Primavera Sound της Βαρκελώνης, που θα διεξαχθεί στο Parc del Fórum, από την 1η έως και την 3η Ιουνίου.

Θα δούμε λοιπόν τους Depeche Mode, Turnstile και Måneskin. Οι Depeche Mode σύμφωνα με το πρόγραμμα παίζουν την Παρασκευή στις 22:10 και οι Måneskin Σάββατο αργά προς ξημερώματα της Κυριακής στη 01:40 (ώρα Ελλάδος σας λέμε).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν θα βλέπουμε μόνο τα live αλλά και συνεντεύξεις συν υλικό από τα παρασκήνια. Τα πρώτα ονόματα που θα δούμε (θα ανακοινωθούν κι άλλα) είναι τα: The War on Drugs, My Morning Jacket, Blur, Christine and The Queens, Alex G, The Moldy Peaches, Arlo Parks, Beak >, Black Country, New Road, Julia Jacklin, Los Hacheros, Mora, New Order, Sparks, St. Vincent, Surf Curse, The Comet Is Coming, The Voidz.

Θα παίζουν δωρεάν στα κανάλια Prime Video και Amazon Music στο Twitch (και ΕΔΩ) με σχόλια στα αγγλικά και με ισπανικούς υπότιτλους. Στο Primavera Sound φέτος εμφανίζονται οι Pet Shop Boys, Kendrick Lamar, Depeche Mode, Rosalía, Calvin Harris, Blur κ.ά.

Θα επανέλθουμε με τις ώρες. 

photo: Parc Del Forum
BREAKING MUSIC