Ο Dave Grohl στέλνει συναισθηματική επιστολή στους οπαδούς των Foo Fighters

Μετά τις πρώτες συναυλίες τους χωρίς τον Taylor Hawkins

BREAKING
 

Μετά τις πρώτες συναυλίες τους χωρίς τον Taylor Hawkins

Του Ηλία Σελιμά

Όταν ο ντράμερ τους Taylor Hawkins πέθανε πέρυσι σε ηλικία 50 ετών, οι Foo Fighters χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να ανασυνταχθούν. Έδωσαν κάποιες συναυλίες-αφιέρωμα, αλλά κυρίως θρήνησαν την απώλεια εκτός σκηνής και στο στούντιο. Στα τέλη του περασμένου μήνα, το συγκρότημα ξεκίνησε την πρώτη του περιοδεία χωρίς τον Hawkins, με τον νέο ντράμερ τους Josh Freese. Μπορεί τα πάντα επί σκηνής να μοιάζουν διαφορετικά, αλλά η ενέργεια από τους ανθρώπους που έρχονται να δουν τη συναυλία είναι η ίδια - αν όχι ακόμα πιο φορτισμένη. Ο frontman Dave Grohl το ένιωσε αυτό περισσότερο και έγραψε μια συναισθηματική χειρόγραφη επιστολή προς τους οπαδούς τους.

«ώρα που επιστρέψαμε από την πρώτη μας σειρά συναυλιών, αισθάνθηκα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους που ήσασταν εκεί για εμάς», έγραψε ο Grohl. «Κάθε βράδυ, όταν σας βλέπω να τραγουδάτε, με κάνει να τραγουδάω πιο δυνατά. Όταν σας βλέπω να ουρλιάζετε, με κάνει να ουρλιάζω πιο δυνατά. Όταν βλέπω τα δάκρυά σας, με κάνει να δακρύζω».

Και πρόσθεσε: «Και όταν βλέπω τη χαρά σας, με κάνει να χαίρομαι. Αλλά, σας βλέπω... και νιώθω ωραία να σας βλέπω, να ζούμε αυτά τα συναισθήματα μαζί. Γιατί πάντα το κάναμε αυτό μαζί. Ξανά και ξανά».

Η απουσία του Hawkins ήταν αισθητή ουσιαστικά σε κάθε χώρο που έπαιξαν οι Foo Fighters χωρίς αυτόν. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συναυλίας του συγκροτήματος με τον Freese, ο Grohl απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα ντράμερ με μια σόλο εκτέλεση του "Cold Day in the Sun", λέγοντας στο κοινό: «Ο Taylor έγραψε αυτό το τραγούδι, το τραγουδούσαμε μαζί. Θα το τραγουδήσω γι' αυτόν απόψε».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foo Fighters (@foofighters)

BREAKING MUSIC