Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι Perhaps των Guns N Roses

Το έπαιξαν σε ένα soundcheck μίας συναυλίας

BREAKING
 

Το έπαιξαν σε ένα soundcheck μίας συναυλίας

Του Ηλία Σελιμά

Οι Guns N' Roses έχουν... ταλαιπωρήσει τους οπαδούς τους τα τελευταία χρόνια με το να "πειράζουν" νέα μουσική και, περιστασιακά, να την κυκλοφορούν. Έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά αυτή την εβδομάδα, κάνοντας sound checking ενός ακυκλοφόρητου κομματιού με τίτλο "Perhaps" πριν από τη συναυλία τους τη Δευτέρα στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Οι σχολαστικοί οπαδοί που περίμεναν έξω από το πάρκο Yarkon κατέγραψαν μικρά βίντεο με το συγκρότημα να δουλεύει το τραγούδι, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των GNR θα αναγνωρίσουν το "Maybe" ως ένα από τα πολυσυζητημένα τραγούδια από τα sessions του Chinese Democracy, το οποίο δεν έχει δει ακόμα κανονική κυκλοφορία. Διέρρευσε στο διαδίκτυο το 2019 μαζί με ένα σωρό άλλα demos από το άλμπουμ που ετοιμάζεται εδώ και καιρό, τα οποία βρίσκονταν σε μια αποθήκη που ανήκε στο πρώην στέλεχος του A&R Tom Zutaut. Το "Maybe" έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή εικάζεται ότι περιλαμβάνει τον Brian May στην κιθάρα.

Δεν είναι σαφές αν οι Guns N' Roses θα εξαπολύσουν κάποια "νέα" ή προηγουμένως ακυκλοφόρητα τραγούδια στην τρέχουσα παγκόσμια περιοδεία τους. Στην πρεμιέρα ανακάτεψαν σημαντικά τη set list τους, ξεθάβοντας τα Use Your Illusion κομμάτια "Bad Obsession" και "Pretty Tied Up" και το "Anything Goes" του Appetite for Destruction για πρώτη φορά μετά από 30 και πλέον χρόνια. Επίσης, διασκεύασαν το "Down on the Farm" των U.K. Subs, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στο The Spaghetti Incident;, για πρώτη φορά από το 2006.

Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν για τελευταία φορά νέα μουσική το 2021, όταν παρουσίασαν ένα ζευγάρι ανανεωμένων singles της εποχής της Chinese Democracy, τα "Absurd" και "Hard Skool". Άρχισαν να προσθέτουν και τα δύο τραγούδια στη set list τους σε διαφορετικά σημεία της περιοδείας εκείνης της χρονιάς, οπότε το live ντεμπούτο του "Perhaps" σε μεταγενέστερη ημερομηνία δεν αποκλείεται.

Ο κιθαρίστας Slash δήλωσε επίσης στον ραδιοφωνικό παραγωγό Eddie Trunk τον Οκτώβριο ότι "θέλει[ε] να μπει και να ηχογραφήσει έναν ολοκαίνουργιο δίσκο [των Guns N' Roses] κάποια στιγμή, πιθανότατα νωρίτερα από ό,τι αργότερα". Είπε ότι η μπάντα έχει μια χούφτα ακυκλοφόρητα νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων "μερικών επικών που θα βγουν, οπότε είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό".

 

BREAKING MUSIC