Ο Ozzy Osbourne θέλει να ηχογραφήσει ένα ακόμα άλμπουμ και να περιοδεύσει ξανά

Παρά τις πολλές αναποδιές στην υγεία του τα τελευταία χρόνια.

BREAKING
 

Παρά τις πολλές αναποδιές στην υγεία του τα τελευταία χρόνια.

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο Ozzy δήλωσε πρόσφατα στο Metal Hammer ότι έκανε την "τελευταία του εγχείρηση" και ετοιμάζεται να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ το επόμενο έτος με τον παραγωγό και κιθαρίστα Andrew Watt, ο οποίος έκανε και την παραγωγή του Ordinary Man του 2020 και του Patient Number 9 του 2022.

"Φροντίζω να είμαι σε φόρμα", δήλωσε ο Osbourne. "Έχω κάνει δύο άλμπουμ σχετικά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη άλμπουμ και μετά να επιστρέψω στο δρόμο".

Ο 74χρονος τραγουδιστής ταλαιπωρείται από σωματικές παθήσεις τα τελευταία χρόνια, με κυριότερη έναν τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη το 2019 που τον ανάγκασε να σταματήσει τις περιοδείες. Έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ νωρίτερα αυτό το μήνα υποστήριξε ότι επρόκειτο να υποβληθεί στην "τελευταία του επέμβαση γιατί δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Ανεξάρτητα από το πώς θα καταλήξει μετά το αύριο, αυτό είναι. Δεν το κάνω πια. Δεν μπορώ".

Λίγες μέρες μετά την επέμβαση, ο Osbourne δήλωσε στο Metal Hammer: "Αισθάνομαι καλά - απλά τραβούσε πολύ. Νόμιζα ότι θα είχα σταθεί στα πόδια μου εδώ και μήνες, απλά δεν μπορούσα να συνηθίσω αυτόν τον τρόπο ζωής, που διαρκώς κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορώ να περπατήσω σωστά ακόμα, αλλά δεν πονάω πια και η εγχείρηση στη σπονδυλική μου στήλη πήγε τέλεια".

Ο Osbourne είπε επίσης ότι έφτιαξε ένα στούντιο στο σπίτι του για να διευκολύνει τη διαδικασία ηχογράφησης. "Μόλις τώρα αρχίζω να δουλεύω πάνω [στο νέο άλμπουμ] και θα ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους", είπε. "Θέλω να πάρω το χρόνο μου με αυτό!"

Οι επιθυμίες του για περιοδείες μπορεί να ακούγονται φιλόδοξες, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Osbourne ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρσή του από τις περιοδείες τον Φεβρουάριο και αργότερα απέσυρε τη μοναδική του εμφάνιση στο φεστιβάλ Power Trip που είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Στη θέση του θα εμφανιστούν οι συνάδελφοι μεταλλουργοί του Μπέρμιγχαμ Judas Priest (μαζί με τους AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N' Roses και Tool) και ο Osbourne επέμεινε ότι το κοινό θα είναι σε καλά χέρια.

"Είναι υπέροχο- ο Rob [Halford] είναι σπουδαίος τραγουδιστής και είναι μία πολύ καλή μπάντα", ενθουσιάστηκε. "Είναι πολύ καλός μου φίλος και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ροκ τραγουδιστές όλων των εποχών".

Παρά τα καλά του λόγια, ο Osbourne είπε ότι οι οπαδοί δεν πρέπει να περιμένουν να τον δουν στο φεστιβάλ του Indio της Καλιφόρνια, καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να ταξιδέψει. "Αν δεν μπορώ να κάνω τη συναυλία, δεν θέλω πραγματικά να είμαι εκεί", παραδέχτηκε. "Επιπλέον, ξέρω ότι θα πουν: "Εμπρός, να σηκώσετε τον Ozzy!"".

BREAKING MUSIC